Разноразно питање

1. Neće nikome, prave nešto. Evo ja upravio htio da gledam film, kad ono prc :)

2. О мајку им јебем, наканим се и нађем времена да погледам филм после два месеца, кад оно курчина госпођо!
    Фала Чампоња! :)

3. Ne radi filmovizija već mesec-dva, ugasili je.
    http://www.filmovin.com/
    Može da posluži kao zamena

4. Како некоме дјевојка може бити лијепа а другоме не? Капирам укуси су различити и те зајебанције али ако је дјевојка лијепа за 99% људи како неком није? ШКК!?

5. Nije istina, ja skoro gledao neki film na filmoviziji.

Ništa, DV :)

6. more jašta
    meni skarlet johansen fuj, a svima je lipa

7. Ne radi filmovizija već mesec-dva, ugasili je.

Radi filmovizija. Zapravo ne radi na mom kompu, al radi meščini svima ostalima.

8. Њидро, ти си женско, па си љубоморна.

9. more jašta
    meni skarlet johansen fuj, a svima je lipa

Држим да си ти женско. Ко би женско схватио осим ње саме. Говорим о мушкарцима.
    Скарлет екстра риба лоло

10. meni skarlet johansen fuj, a svima je lipa

Skarlet je za pipanje, pipanje. Mnogo bih je pipao.

11. Ni meni Skarlet nije lepa...

12. pa jesam, al više volim i cijenim žensku ljepotu, a mislim da je ona nema
    što ne znači da je zilion drugih žena nemaju:D

13. јеботе, има сасвим нормалну фацу, просјечну
    и природне сисе, што је рјеткост код холивудских жемских
    зато и јес на цијени

14. mislim da je ona nema

Ma Vidro bre nemaš pojma :)

15. јеботе, има сасвим нормалну фацу, просјечну
    и природне сисе, што је рјеткост код холивудских жемских
    зато и јес на цијени

Ју ар ђелс, адмит :)

16. Vidro pa da li si normalna lololo
    Nema muškarca kojem Monika nije lepa. Nemojmo se zajebavati sa tako ozbiljnim stvarima :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.