Разноразно питање

1. Koji interpunkcijski znak se stavlja iza riječi "molim"?

2. Champy

Koji interpunkcijski znak se stavlja iza riječi "molim"?

OPALIM TE GOLIM!!!! OPAAAAAAAAAA
    Inace, stavlja se ? ili !? zavisno od konteksta.

3. Kad mi neko napiše: "Samire", a ja kažem "Molim", šta bih trebao da dodam iza?

Pri tome, "molim" ne uključuje obavljanje molitve. :)

4. Isto pitanje važi i za "Reci".

5. E, vidiš, to sam i mislio, ali me ova televizija jebe u zdrav mozak!

6. Што реко Стеља (друг из средње), ставља се знак чуђења.

7. Iza "reci" ide tačka jer je izrična rečenica, naredba, a iza molim upitnik ako je samo kao pitanje, ili !? ako izražava čuđenje.

8. Cake, ne lupaj. Mene interesuje koji ondulator stavlja retardirane linkove uz nazive pojedinih tema.

9. http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/18700_476194699086574_776489895_n.jpg

Ja našao 76, ovi kažu da treba da ima 64.

EDIT : Zajebao sam se, je 64, nisam oduzimao po 4 trougla iz temena B za sve duži iz temena A nego samo za ovu najdužu.

10. ako ti kaže "hvala lepo" onda ide tačka iza molim, ako ti kaže "puši tuksona" onda ide upitnik, a ako ti kaže "Sine, pička ti materina, dokle ćeš da drviš kitu u tom klozetu usrah se" onda ide uzvičnik...

11. Мантуде брате, како ти није досадно да радиш то, јеботе?

12. Trebalo bi da učim.

13. Која је поента дуплих налога ових из ''реномеа'' ако их већ не користе за лајк/хејт фазоне!?

14. Da ponovim pitanje:

Da li ce se vratiti titula hejter i lajker?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.