U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Леле бате, баш вас љуште.
u bosni 4 mbps 25 maraka
ou bosnouuu, aj lav ju somtajms!
Јебига, брате, ми имамо висок стандард, високе цијене, високе ђевојке, високо све... Осим плате.
koji to paket ima i kod koga za dvacetpet marki? To možda bez pedervea...
i mi sve to, sem standarda i plata.
doduše, ni cijene nisu visoke
Al vas deru jbt...
Ja za 1700 dinara (od čega je 850 za kablovsku a 850 za net) imam FLAT nekih 7 Mbps-a. Do skora je bio 5 al non stop povećavaju...
salmonele, 22 je bez pdv-a :p
jel me zajebavaš? to onda nije m:tel?
Ја плаћам 1550 за 6 мегабита, и то ме деру пошто сам на адсл-у, не могу да пређем на сбб кабловски, ал ово доле је брука жива.
kakav crni m:tel, kablovski net matera
Је л' се то сад бришу постови у темама за предлагање ако се одабере то предложено?
Ja sam buržuj, ja sam na open trio paketu m:tela OPAAAAAAAA
To Skočno, biramo samo najbolje!
Jbg, ovi iz Elte su mi toliko živce pomeli da sam prešao međ mtel.
Dok sam imao kablovsku, to su se pucali brzinama, šopalo se ciframa, a ja sam više nemao internet nego što ga je bilo. Ne samo ja, većina. I jedan dan ja uzmem onaj modem, odnesem i kaem ODJAVLJUJ MARVO JEDNA BOMBU VAM TREBA BACIT!
Od kako sam prešao na mtelov internet ja više ne hrčem. Mene je baba uz mtelov internet i televiziju spasila a sad me i oženila.
ОПААААААААААААА!
ОТКАД ИМАМ МТЕЛ ТРИО ПОРНИЋИ МИ НЕ БАГУЈУ ВИШЕ А ИМАМ И АРЕНЕ СПОРТ!
U Srbiji je SBB mama.
Kablovski net, imam 10Mbita za 1400 dinara. Sa kablovskom izadje oko 2400 ukupno.
Nije pukao nijednom u zivotu.
I što bi Jovan Perišić rekao: "JER ŽURKE NEMA GDJE NEMA HARMONIKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!"
Чекај, ви у тим вукојебинама имате интернет? Ја мислио пређете Дрину, седнете у интернет кафе или играоницу и блејите на вукајлији.
Чекај, ви у тим вукојебинама имате интернет? Ја мислио пређете Дрину, седнете у интернет кафе или играоницу и блејите на вукајлији.
Ček da se počešem ispod pazuha da se nasmijem makar nazor...
хехехехе