Sta je to?
Mislim, naprimer ja tebe sad zajebem za neke novce ili nesto... Ti odes u policiju, kazes moj broj telefona, oni me lociraju i izlomis me od batina. Jel moze to?
Groblje izgleda isto kao kad gledaš najnovije definicije, samo što u gornjem desnom ćošku svake definicije pored ocena stoji R.I.P, ili levom, zaboravila sam u kom uglu. :)
Sta je to?
Mislim, naprimer ja tebe sad zajebem za neke novce ili nesto... Ti odes u policiju, kazes moj broj telefona, oni me lociraju i izlomis me od batina. Jel moze to?
Igrom slučaja znam kako to funkcioniše u policiji Srbije. Imaju izvod svake telefonske kartice (svakog telefonskog broja), koji broj je zvao, IMEI telefona u kome je kartica tad bila, IMEI telefona u kome je kartica onoga što prima poziv.
Ako si prepaid a nisi u telekomu/telenoru ostavio podatke ne mogu da ti uđu u trag osim indirektno, vide ko je tebe zvao pa ako njegovo ime znaju pronađu ga pa ga pitaju.
Ali sa novom prepaid karticom i prepaid telefonom ne mogu ti ući u trag.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Бачје, добри су ови поред Дрине. Они могу да ухвате сигнал од нас, ал мора баш поред Дрине да буду, ако су двајес метара далеко, нема ништа.
Купују оне велике сателитске антене да ватају сигнал. Ал џаба им кад немају струју. :/
http://img.ffffound.com/static-data/assets/6/158b156fe5bebbcc22ffe63a47c2cac47b5b8673_m.jpg
Napušte se vi nama kurčne.
LJOLJ
Скочко, иди јеби букву. хехе
Samo da ne bude obrnuto, kako ste se zapetljali sada :))
http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-ash4/c28.27.349.349/s160x160/317495_279859462024825_1139071373_n.jpg
Jel moguce uci u trag svakom telefonu?
Чекај, ви у тим вукојебинама имате интернет? Ја мислио пређете Дрину, седнете у интернет кафе или играоницу и блејите на вукајлији.
Reče čojek iz Kosjerića hnjo, hnjo
Jeste.
jeste masteru, pod uslovom da znaš njegov IMEI.
Jel može neko od moderatora ili autora koji imaju preko dvadeset odabranih da mi printskrinuje kako izgleda groblje?
Sta je to?
http://www.destinacije.com/Slike/Hrvatska/SpomeniciiGroblja/Americko_Travno_Groblje-Novo_Groblje.JPG
Hahahahahaahahahahaha
Groblje izgleda isto kao kad gledaš najnovije definicije, samo što u gornjem desnom ćošku svake definicije pored ocena stoji R.I.P, ili levom, zaboravila sam u kom uglu. :)
Igrom slučaja znam kako to funkcioniše u policiji Srbije. Imaju izvod svake telefonske kartice (svakog telefonskog broja), koji broj je zvao, IMEI telefona u kome je kartica tad bila, IMEI telefona u kome je kartica onoga što prima poziv.
Ako si prepaid a nisi u telekomu/telenoru ostavio podatke ne mogu da ti uđu u trag osim indirektno, vide ko je tebe zvao pa ako njegovo ime znaju pronađu ga pa ga pitaju.
Ali sa novom prepaid karticom i prepaid telefonom ne mogu ti ući u trag.
Hvala Vetre, kontaktiracu te u PVT ako me jos nesto bude zanimalo.
mogu te naći, ali ljude smiju pratiti samo ako imaju sudski nalog.
они могу све