Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Mislim, naprimer ja tebe sad zajebem za neke novce ili nesto... Ti odes u policiju, kazes moj broj telefona, oni me lociraju i izlomis me od batina. Jel moze to?
Брале, телефоне преко ИМЕИ-а траже само ако су вредности више од 200 евра и само ако су украдени. Не траже га преко телефонског броја углавном, тако да боли те курац.
Хехе, код нас то промењено.
skoro mi lik nudio da mi proda skoro nov HTC desire HD, kada sam tražio da prepišem IMEI nije mi dao :)
например ја пријавим крађу телефона који вреди више од 200 евра. и дам имеи полицији а тај који ми је украо телефон га угаси извади батерију и не пали га пола године. колико ће полиција дуго да тражи мој телефон?
Мој ћале кад откупљује те половне, лепо узме да ти да потпишеш изјаву да није украден курац-палац, ако је украден да мораш и мени да вратиш паре и да одговараш за крађу, препише ти све податке и узме отисак прста. Од како је то увео, није му продат ни један крадени телефон, а пре тога је био минимум један месечно.
ćime ti se stari to bavi? ma veverice može on tebi potpisati to da će vratiti pare, ali ništa ti ne vrijedi ako se ne ovjeri kod notara. to služi samo da njega upalši :)
ja ovome htio dati samo 100 maraka. nisam ga mislio koristiti nego za dijelove.
A zamislite, znam ja jednu budalu što uopšte ne kupuje polovne telefone. Kreten, nema nikakve probleme oko kradene robe.
Змају, ради са телефонима. Па то и јесте фора, само да га уплаши. :)
Брусе, полако, купиће он и нешто ново украдено. :D
ako je novo neka je i ukradeno - ono što država traži je već privatizovano unapred, samo da ti ne dolazi pojedinac na vrata :)
http://www.gsmarena.com/htc_desire_hd-pictures-3468.php
dao bih mu ja za njega i 250 maraka da znam da nije kraden.
i ja radim sa telefonima :)
Хохохо, вига колега. И то на два колосека. :)
Знаш ли Стипеа, оног Хрвата што ради са телефонима на велико? лоло
Kakva ste mafija sunce vam kalajisano poljubim... saću da vas prijavim poreskoj!
Немој Брус, леба ти. Двапут ми узимали телефоне, 50-ак комада укупно. Срећа што су штекови добри, иначе хаос.
Boli me desna očna jabučica, šta da radim? Vađenje iste ne dolazi u obzir.
Иди код неке која доји бебу да те задоји мало. Ал озбиљно, помаже.
Sačekaj da lemaja dođe na forum lolo
Evo da pitam Vevericu i Zmaja, kad ste vec tu, iz prve ruke. Koliko se plaća otkup telefona T-mobile G2x (P-999)? Američka verzija evropskog LG-2x (P-990)? Otključan je, radi, star malo manje od godinu ipo.. :)
skuvaj čaj od kamilice i uzmi one filter vrećice na tanjirić, kad se malo prohlade (ali da su još uvek malo više nego tople, tek da nisu vrele) staviš preko zatvorenog oka i držiš dok se ne ohladi - a ubuduće vodi računa da ti je prozor u autu zatvoren kako treba
E i da ja priupitam kad ste već tu, koliko košta otključavanje za LG p700?
To mi je palo na pamet, to sam radio kad me je prošle godine zveknula promaja na građevini, pomogle je.
Nisam vozio od septembra, tako da sigurno nije od toga, ali hvala na savetu. :)
ako ga prodaješ servisu on ti da samo neku siću jer to nemu treba samo za dijelove, a pošto je taj model ni za dijelove mu ne treba :D
ovako nekome probaj uvaliti.
ne spominji poresku :)