Разноразно питање

1. Ово што каже Змај, ретко ко ће да ти купи овако у сервису, нису то тражени телефони.
    Ремац, неких 500-1000 кинти.

2. više vevrice, mnogo više. min. 30 maraka.

3. А јес, за овај је двајес јевреја код мене. Помешо сам здругим моделом.

4. veverice je li ti kupuješ logove?

5. zmaje, ja znam da je u srbiji to jeftinije malo nego kod nas, i nekako mi je realna cijena ova 500-1 000 dinara... vidio sam da prodaje lik ključeve preko neta, kupujem prodajem, ima sve pozitivne ocjene, samo ne znam koji je postupak za otključavanje, šta da mu radim kad dobijem ključ i te stvari, gdje se goni da se ukuca i to... to bi uradio samo u slučaju da u servisu bude daleko veća cijena, preko 900-1000 dinara...

6. nije više od 1000 din, sto posto.
    nađi na netu postupak, nemoguće da nema D:

7. Зависи Змају, за неке телефоне да за онај универзал бокс, а за неке не.
    Ремче, немој те јебаде, несигурно ти је то, лако можеш да сјебеш телефон, па после да плаћаш и откључавање и флешовање. :)

8. Е и ја продајем неки телефон ако неком треба.

9. ne možeš sam otključati remac, trebaju ti posebni boksovi za dekodiranje. nije to jeftino u srbiji, toliko su cijene za obične nokie i samsunge. nokie koje idu na logove su min 40 maraka npr. svaki martfon je min. 30 maraka kod ovlaštenog servisera. možeš naći jeftinije kod nekoga ko to radi na crno, ali moraš paziti kome povjeravaš telefon, ako ti upiše pogrešnu verziju softvera sjebaće ti čitav telefon.

10. vide ja i veverica uradili identične postove skoro :D

11. Oćel ko kupit sonierikson hperiju h8?

12. Ej vi telefonci, može li s podići sistem na Nokiji C5-03, znači ne apdejtovati već skroz na skroz reinstalirati. Preko onog programa za tel. nemre, samo ga apdejtuje.

13. imam ga ja skočko, za njega možeš dobiti od 100-130 km. zavisno od stanja u kakvom je možda i manje.

14. vidio sam da prodaje lik ključeve preko neta, kupujem prodajem, ima sve pozitivne ocjene, samo ne znam koji je postupak za otključavanje

to su teske prevare, prodavanje kljuceva preko neta.
    funkcionise ovako: za neke telefone neke mreze daju besplatno kljuceve, ili ima da se nadju na netu. oni kome mogu daju to, i on zadovoljan, platio za nesto sto je besplatno, ostavi komentar.
    za telefon za koji nema, zavlace ljude... te za nedelju dana, te za mesec dana, te sad ce, i ili nakon x vremena kad operater resi da oslobodi sifre, oni ti posaljeu ili ih zoves, kumis da ti vrate pare itd, i na kraju kad ti presedne odustanes. napises komentar, oni obrisu.

jednom od 20 i vrate pare. zbog komentara.

ostave samo komentare koji ih hvale, i koji kazu dobro, vratili mi pare.

naravoucenije, prodaja magle, NEMOJTE KUPOVATI SIFRE ZA OTKLJUCAVANJE PREKO INTERNETA. to imaju samo telekom kompanije.

15. upiši samo novi softver sele, to bilo nekih 20km.

16. Ja i tražim 100 maraka, ne vrijedi više. Dobar je, funkcioniše, sve radi, nije ispadao. Milina jedna.

17. Ej vi telefonci, može li s podići sistem na Nokiji C5-03, znači ne apdejtovati već skroz na skroz reinstalirati. Preko onog programa za tel. nemre, samo ga apdejtuje.

Наравно да може, скочи у сервис и тражи да ти флешују телефон. Исти процес као обарање и дизање система на компИЈУТОРУ.

Е да, ове кључеве имају телефонске компаније, али неће да дају. Тако да ти остаје сервис као једина солуција. :)

18. mogu se kupiti logovi, ali njih mogu kupiti samo ovlašteni servisi preko ovlaštenih distributera toga.
    EDIT: veverice pitao sam tebe za logove, koliko plaćaš za njih ako nije tajna?

19. Не мора да буде овлашћени сервис. Ја нисам овлашћен, тј. овде нико није, има можда 5-6 сервиса у целој Србији који су овлашћени, а само у Кг-у има 12-13 сервиса и сви раде то нормално. :)

ЕДИТ: Е то немам појма стварно, знам само да иду у неким пакетима, ал стварно не знам колико коштају. Не бакћем се баш толико са тим, више то ћале обавља. :)

20. http://www.cellunlocker.net/apple-iphone-unlock-solution.php

ovo npr je jedna od najbolje smisljenih prevara ikada. a pogledaj koliko komentara.
    nisam fala bogu naucio na sopstvenom iskustvu, samo znam kako funkcionise to...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.