Разноразно питање

1. dekodirati ajfon se isplati samo ako ga dobiješ džabe.

2. Јашта, много ск00п0 бре.

3. Наравно да може, скочи у сервис и тражи да ти флешују телефон. Исти процес као обарање и дизање система на компИЈУТОРУ.

Ma mislila sam dal se to može otkuće uraditi, da ne nosim u servis...

4. ц. :)

ЕДИТ: Зашто људи мрзе Чачане?

5. bez 20 maraka za to nećeš proći sele :)

6. PU! A šćela sam sama dodradim.

7. Eh pitaš servisere da li može otkuće, sad će da ti kažu da nikako ne može lolo
    Drže se zajedno ko sekta :D

8. Kurve jedne parootimačke, lopovi jedni neovlašteni :D

9. Zapreti im inspekcijom možda ti onda otkriju tajnu lolo

10. pa neka ona sam proba, neka ga prikači na USB kabel i skine taj "softver" sebi na telefon pa ćemo da vidimo čuda koje će da desi onda :)
    EDIT: ja sam ovlašten i registrovan, evo vam ga :P

11. Ја лепо ка'ем да може да јој се деси да убије телефон, па ће после да се слика.
    За кога си овлашћени Змају?

12. Опа широко. Ја сам само регистрован, тако да пореска може да ме увати за курац што се сервиса тиче. :)

13. ma i kod mene je licenca davno istekla, ali to niko ne može provaliti. a za poresku se treba brinuti samo zbog novih telefona :)

14. Jel imas radnju veverice ili to kuci radis sa telefonim?

15. Имам радњу, онде код ватрогасног дома. А има и син оног Миладиновића из ауторског, он је у Радничком. :)

a za poresku se treba brinuti samo zbog novih telefona

Тржишна је код нас надлежна за ово. :Д

16. ma i kod nas je tržišna :)

17. Јебо им ја матер свима. :)

18. USTA VAS JEBEM, UNIŠTIŠTE DRŽAVU!

19. Имам радњу, онде код ватрогасног дома. А има и син оног Миладиновића из ауторског, он је у Радничком. :)

Znaci kod tvog caleta sam kupio foliju za fon a maske mu bile nestale pa sam uzeo kod ovog u radnicki. A jes zajeban Miladinovic, lud ko struja

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.