Разноразно питање

1. па добро, и да је златни дуло скупљи опет је фазон 600 кинти за литар. узму три рибе по 200 кинти и сутрадан каче СУНЦЕ МЕ ПРОБУДИЛООО, А У ГЛАВИ ЛООДИЛОООО

2. i slike kako se ljube međusobno usta, a česnicu dumese ne znaju, a da piju znaju

3. Је л' морају да се имају оне панцерице на скијама, или може та копча да се монтира и са обичном ципелом?
    Занима ме јер планирам ићи на зимовање, а купио бих неке половне скије, скупо ми је да изнајмљујем.

4. Može kao što od samohodne kosačice možeš da napraviš pumpu za vodu. Nemoj da se glupiraš sa tim kerefekama, izginućeš, nisu džabe smislili pancerice.

5. Је л' морају да се имају оне панцерице на скијама, или може та копча да се монтира и са обичном ципелом?

Može. Jedno metar. I onda ispadnu.

6. Pitanje za moderatore: koji mi je bio skor na zadnju obrisanu "Od birača nema jebača"?

7. imam pitanje za sve muske i sve zenske clanove.

za koju kolicinu novca biste vi muski i ostali koji se tako osecaju jebali Vuka Jeremica?

a za koju kolicinu novca biste vi zenski i ostali koji se tako osecaju jebali Biljanu Srbljanovic?

ako nije mesto ovde ovom pitanju otvorite novu temu...

8. Ja bih jebo Biljanu za džabe i dao bih njoj da me jebe za džabe.
    O sunđer Bobu neću ni da pregovaram.

9. I da, ne osećam se kao žensko, samo bih je jebo.

10. ne moze bre veverice, ne moze i nemoj da me nerviras...

ako se ne oseacas kao zemnsko ne moze.

mozes Vuka.

tacka.

11. ја јебем само оно што ми се свиди, уосталом како би јебо другачије кад ти се не диже? ниси риба да мораш само да рашириш ноге

12. neđe sam čuo, ne mogu da se sjetim, pa da pitam ovdje, da li neko zna za stepenice nekog hrama ili palate koje su bile nejednake (mislim na širinu i visinu pojedinih stepenika) i kao takve stvarale nelagodu kod svih koji su u taj hram ili palatu ulazili?

13. Aukurac više i posteri sa Monikom Beluči. I kusturicom i Dodikom pride.
    Ovo je veći zulum od onog što je skakao i/ili Nika Vujačića.Moderatori, zašto?!?!

Edit:Biljanu bih odradila gratis.

14. Nano, što si se udala tako mlada i cvet mladosti ugazila gašenjem hedonističkih pobuda?

15. Za jedno 30-40 maraka.

16. javio, što srbljanovićku i jeremića baš?b uostalom, srbljanovićku ne jebu, već ona jebe....

17. pa eto, oni mi pali na um...

ovaj mali mi ko devojcica neka...

a ova ko musko...

pa otud...

moz i neki drugi...Jorgovanka i Tadic...Aco i Jelena Trivan..esto....tako neki n

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.