Разноразно питање

1. Da li se neko susreo sa ovom pojavom na Fejsu:

cura koju ne znaš ti pošalje zahtjev za prijateljstvo, a onda kad joj uđeš na profil vidiš da su joj 95% ili nekad čak 100% prijatelja muškog pola, a i ona je često u nekim provokativnim pozama na slikama. Moja je pretpostavka da se radi o klasičnoj prostituciji, tj. da im ti nalozi služe za privlačenje mušterija, ali ne mogu da tvrdim 100% jer nemam dokaza. Ali ne znam za šta bi drugo moglo to da bude. Šta vi mislite?

2. Милион таквих захтјева чека или је игнорисано код мене...
    Ја ипак мислим да навлаче народ и зајебавају их, а можда и за покер чипове траже

3. Ja sam u početku prihvatao sve zahtjeve od ženskih, a kad sam vidio o čemu se tu radi ne prihvatam nikog koga ne znam.

Kakve poker čipove? Neupućeniji sam od Koštunice. :)

4. Ма играју покер па им фале чипови и онда можда тако извлаче да им шаљу, мало их потпале ЋАО СРЦЕ ИМАШ ЛИ НЕКИ ЧИП ДА МИ ПОШАЉЕШ :и онда ови болиди претпостављам падају на то, имаш таквих телади милион, гледао сам како им коментаришу слике ВРХ СИ МАЧКО :** а оно нека риба са интернета итд...

5. Ma da, svakakvih prevara ima.
    A komentari su uvijek takvi.

6. http://vukajlija.com/zabava/posteri/567699

Ако неко броји, нек ми каже који је ово постер са принтскрином неке вести о Северини и шаљивим коментаром који алудира на њен порнић? Имам утисак да је 10. или 15.

7. Balkan je ovo, takve se stvari najduže pamte i prepričavaju. I mene čudi kako ljudima ne dosadi.

8. ja znam samo da su mi ti printskrinovi sa tekstom vecim od tri rijeci zanimljivi ko vijest o poplavama u surinamu. Koja je uopste poenta kacenja citavog clanka nekih snj novina u posteru? to neko cita?

9. јовичићу ти не знаш да се пандурација труди да скоро сваког потеницјалног траблмејкера има на неком од тих лажних профила? информације им тако долазе ко да нису род, не морају ни три шамара да лупе клинцима који дувају у паркићу за било који инфо... ја кад год сам имао профилне са нпр. тренинга, са рукавицама, из меча итд., број тих профила који ме едују се утростручи. и онда уђем и видим да има 5 полу голих слика и 34786 мушких пријатеља, а сви у билдерским позама из теретане и те форе. неке чак и кад их игнорујем опет ме додају. или видим сутрадан да су је додала моје два брата и три друга нпр.... буквално иду и едују све твоје пријатеље. ИЗШПИЈУНИРАШЕ ОВАЈ НАРОД!

ЕДИТ: да не причам о праћену разноразних организација, патриотских група, пејџева, навијача и уопште људи који су ил регистровани чланови ил из тог миљеа.

10. Хахаххахаха лагано, боли их курац... Па тај рад, ја гарантујем да и то раде легано... Ја не знам ђе прочитах како је неки мали написа и тагова на фејсбук нешто као НА РОЂЕНДАНУ ТУ И ТУ СА ТИМ И ТИМ П'ЈАН КОМА КРЕЋЕМ КУЋИ и неко то дојавио полицији, само га сачекали након 100 метара мортус пијаног у кола и само га повели у ћузу :)

11. jeesu l' dunje procvaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

12. Изгледа су ова двојица постовали у исто време, па се закључала тема о споменику?

13. Jel marihuana dozvoljena u amerikama, nesto sve vise po serijama primecujem pusenje iste predstavljeno kao sve kul, bolje nego cigare...

14. Није, ја мислим.

15. Зависно од савезних држава. У некима је дозвољено у некима не...

16. Легална је у Вашингтону (савезној држави) и Колораду, а декриминализована у Орегону, Калифорнији, Невади, Мејну и Конектикату. Поседовање је декриминализовано у још пар држава - Охајо, Минесота, Северна Каролина, Небраска, Њу Јорк и Алабама. Још у неким је легална у медицинске сврхе.

17. Mogu li kako da na Fejsbuk napravim neku grupu ili nešto, uglavnom tu kad kliknem da mi izbača statuse i objave ljudi i grupa koje ja hoću? Nešto poput ove opcije s Vukajlije "Definicije autora koje pratiš".

18. Stavis ljude u CLOSE FRIENDS

19. Nisam mislio da stavljam ljude u tu grupu, dobro jesam jednoga ljuda no sam mislio da u tu grupu bude najnovije objave od bendova koje ja označim.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.