Разноразно питање

1. Tu opet imaju dva problema: 1. treba je pronaći negdje, 2. i kad je pronađeš da joj direktno priđeš i kažeš da oćeš da je upoznaš, (osim ako nije u klubu ili u nekoj drugoj situaciji gdje je to prihvatljivo) može izazvati reakciju : "Vidi ovog manijaka".

Po meni to može ili preko posrednika, nađeš neke friend of friend... ili eventualno uveče negdje gdje se cuga.

2. Nešto mi se sjebao font na hromu, slova su mnogo zbijena jedno uz drugo. Zna neko kako da sredim to?

Ne koristim chrome, jesi li probavao sa pritiskanjem plusa, ili možda ctrl + plus?

3. Nešto mi se sjebao font na hromu, slova su mnogo zbijena jedno uz drugo. Zna neko kako da sredim to?

Пробај да зумираш.
    Ако не успе, обриши говно, ионако у њему све опасно сецка и запуцава.

4. Settings->Show advanced settings->web content

tu manipulišeš fontom.

5. I kad zumiram isto je sjebano, i to izgleda samo ovde. Na ostalim sajtovima je ok. Kaizen duradi nešto.

6. Јебига Јовичићу, нико не гарантује да не би пошло наопако и да ти је њена сестра најбоља другарица или тако нешто... Излази чешће где она излази и налетећеш. Или плати конобару да ти дојави кад се она појави :)

Допуна: Нисам имао намеру да бацим кретенску риму.

7. Taj rad. Može preko fejsa i da se skonta gdje izlazi, npr.

8. da li su moderatori zaključali temu "NEPRAVDA" o onom odabranom posteru sa pečatom?

9. Ne, SimeSrbin je zaključao. Popizdeo i turio katanac.

10. Dajte linak teme, hoćem i ja vidim, al mi bačite u pvt

11. панинаро ја сам тражио да се закључа, јер је узалудна. брисања нема, и нема поенте да се ми расправљамо.

12. селенијум иначе ено је у активним, дал те толко мрзи да погледаш лоло

13. Vidi ene je stvarno...

A sad pitanje. Nakon koliko postova se samobanuje čoek kace raspiše?

14. Ubre, ako je ovo stvarno bilo vako ko što si napisao u uvodnom postu nepravde to je uber gej.

15. 6 strana... Puno za čitanje večeras/jutros, će nastavim ižjutra, da ne kažem popodne....

16. Ja samo da kazem da zaista nema smisla ovo sto ste uradili coveku. Imao je ideju, bio je prvi, to treba ispostovati. Majkumu, ima li dzentlmenskog ponasanja bar ovde. Koga boli jajo da li je ili nije skupio 50 poena za 2 godine, pa da moze da se zali, jel sada onaj ko nema 50 nije covek? Zivo me interesuje koliko je defki ocenio. da neki mod turi tamo na temu ili odje, pa da vas onda sve poteram u "mesto koje se u pricu ne mece" kada se zalite kako je slaba ocenjenost.
    Inace, da me ne banuju zbog off-a, meni je stvarno bitna ona torba sto napisah, pa ako neko ima ideju gde to da nadjem bilo bi kewl.

17. Што сте му закључали тему? Није стиго дистера правду! Није стиго дизгради праведнији свет где којекакви Френкији не краду идеје!

http://www.youtube.com/watch?v=0xWd-bG5tF8

18. Ај сад лепо да крену ондулатори да банују за постере са печатом, сморили су...

19. Ko je stvorio dinosauruse, Bog ili evolucija?

20. Револуција.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.