Разноразно питање

1. Imaš Mešo da napraviš kategoriju prijatelja, ja imam tako "Vukajlija", "Familija" i to.

2. Ma ne pravis nikakvu grupu. Samo otkacis tamo na njegovom profilu CLOSE FRIEND, a za stranice imas GET NOTIFICATIONS

3. ako nemaš mnogo prijatelja, odeš na profil svih koje ne želiš da gledaš na houm pejdž i imaš opciju da ih ukloniš sa "news feed liste" i onda ti se više uopšte ne pojavljuju, kao da su sakriveni iliti hajdovani

4. potrebna mi je torba cilindricnog oblika duga oko 70cm, precnika 15-20cm. Dje da probam to jeftino da nabavim. mere nisu fiksne, to odokativno...

5. jok, torba torba, fleksibilan materijal, necu da nosim papire u njoj...

6. Ma to mi je krajnje resenje, ali nemam sada vremena da sijem, ispitni rok je lololo
    gledam da prodjem bez tog, nisam bas talentovan, pa bih na gotovo

7. Оћеш да штекаш зољу у томе, а балијо?

8. pa to mi je bio neki plan ćetniće

9. ima li ko gif kada onaj napada pištoljem onog turčina iz bugarske?

10. 1) Da li postoji tema gde bi mogle da se postuju neke kratke zebancije koje nisu za definicjie, kao sto je ovo?

1: Ooooooooooo pa di si ti, kako ide, kako škola i to?
    2: Pa...
    1: Ne iji govanah, to je retoričko pitanje. Nego, idemo večeras na centar, dolazi Vasić, nije baš grandž al će si pomine, štono kažu.
    2:Brate, mani me, provešću se isto kao i za Novu, a on će da otpeva tri pesme i uzme pola gradskog budžeta.
    3:Nećeš, iz prostog razloga što neću da ti dam. Njihaćeš bokovima ko što Željko propoveda, ili će u suprotnom ono što ti je ispod njih da ima bliski susret sa mojom patikom.
    2: De momci mante me, nije to za mene.
    1: Ne kenjaj bre bratori, polaziš s nama i da nisi slučajno opet poneo pancir, očekujem da vidim te ruke u vazduhu, a ne ko prošli put da mi brojiš metriku u "Kalašnjikovu", ščuo decxko?

2) Na kom jeziku je pisan "Kalasnjikov"? Ciganski/romski, pretpostavljam?

11. 1) Ima tema "Podijeli sa vukajlijašima", tu možeš stavljati šta god hoćeš.

2) I ja mislim da je romski.

E sad imam i ja jedno pitanje:

Ako znate za određenu osobu i ona vas interesuje zbog nečega, ali je niste lično upoznali, a nemate ni zajedničkih prijatelja, postoji li ikakav normalan (znači ne psihopatski) način da stupite u kontakt s tom osobom. Napomena: ne mislim na javne ličnosti, selebritije i ostale pizde materine. Već na primjer na neke osobe iz vašeg grada za koje ste čuli, znate čime se bave, i zanimaju vas, a hoćete da ih upoznate.

12. Prvi korak Jovo:
    Dodaš je na fejsu.

13. Znadem za tu opciju, ali me ta opcija može u startu diskvalifikovati, jer većina nas bi pomislila "Ko li je ovo što me je dodao, ja ovog lika ni ne znam, možda je neka budala."

14. Не, први корак је да отвориш тему о томе.

15. Не, први корак је да отвориш тему о томе.

i ja tako mislim.

16. Ljudi fore su vam bajate.

17. Можда да приђеш тој особи и кажеш јој да си чуо интересантне ствари о њој и да би волео да се упознате, попричате, орално задовољавате...

18. Nešto mi se sjebao font na hromu, slova su mnogo zbijena jedno uz drugo. Zna neko kako da sredim to?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.