Разноразно питање

1. Novčanik, telefon, ključevi, maramice, vlažne maramice, nešto slatko, karmin i sjaj, blokčić i olovka, češalj, kapa, i još mnogo toga, đe to potrpati? :D

2. Mala Vidra
    Novčanik, telefon, ključevi, maramice, vlažne maramice, nešto slatko, karmin i sjaj, blokčić i olovka, češalj, kapa, i još mnogo toga, đe to potrpati? :D

:oblizuje se:

3. Pazi ovako, imam i ja torbu i ponekad je nosim, ali ona je teška jedva pola kile. Kilo maksimum, ako stavim par knjiga u nju. Ali nejasno mi je zašto žene nose toliko teške torbe. Sva šminka je lagana. Ulošci takođe. Ne kontam zašto su im torbe uvijek prepune gluposti i teške. One iz torbi uglavnom ni ne vade stvari, a meni je torba po difoltu prazna dok nešto u nju ne stavim. Njima je puna po difoltu, dok nešto iz nje ne izvuku.

4. Dildo kolekcija u torbi nije teška, ali zauzima zapreminu.

5. Šta ja, uvek imam neku knjigu, onda balsam za usne, olovku, digitron, ključove, slušalice, tefelon, novčanik, baterijsku lampu, šta, to sve u ruci da nosim? :)

ALI KOMARAC! JANUAR!

6. Ja torbu uglavnom nosim samo na faks. Ili je nosim namjesnki kad treba nešto negdje da ponesem. (npr. neke knjige ili sveske) Inače, novčanik, mobilni i ključevi su mi u džepu, čak i onda kad izlazim s torbom.

7. Moja torba nije toliko velika, zelena sa crnim tačkicama, kao da ju je Ridler krojio, i prišivena jagoda. Onako lepa, i može da se pere, platno, a baš moderna. Ma predivna! Zeleno, zeleno, volim te zeleno! :D Ali te ogromne su sada modni šik, Jovo, bre! :)

8. smorka megatronka
    ALI KOMARAC! JANUAR!

Mora da si na'vatala nekog ne mnogo obdarenog, te si pomislila da je komarac. Daj čoveku vremena, krv sporije dođe do periferija po ovoj hladnoći, ako me razumeš, lolo!

9. Ja torbu uglavnom nosim samo na faks. Ili je nosim namjesnki kad treba nešto negdje da ponesem. (npr. neke knjige ili sveske) Inače, novčanik, mobilni i ključevi su mi u džepu, čak i onda kad izlazim s torbom.

Uglavnom ista stvar, a ovako kacam po okolini, ključovi u džep, i mobilni u džeš i pare u džep, ne nosim novčanik, tako da je to to. Ali kad negde idem malo mi šugavo bez torbe.

10. Znam taj šik: "Hoću da pokažem da sam sofisticirana dama kojoj uvijek trebaju ove silne stvari koje nosim. Ja vodim računa o sebi i njegujem se!"

Moja stara ni u prodavnicu ne ide bez torbe.

Mislim da su žene mnogo više od muškaraca socijalna bića. Na njih društvene norme imaju mnogo više uticaja. Svaki izlazak iz kuće je prikaz sebe u javnosti.

A ja kad idem u prodavnicu to ne doživljavam kao prikaz mene javnosti, već kao prost odlazak u nabavku.

11. Mora da si na'vatala nekog ne mnogo obdarenog, te si pomislila da je komarac. Daj čoveku vremena, krv sporije dođe do periferija po ovoj hladnoći, ako me razumeš, lolo!

Odakle se stvorio? Da li je moguće da ga ne primetim? Verovatno ga nisam primetila jer pored plitkog uboda ima i plitki novčanik. Hahahahaha. :) Ne, eno je (ženka jelte, skuplja moje serumske proteine za svoje larve) opet na stolu, a brza bre za januar, kako je moguće?! Mada, juče je bilo 15 stepeni, možda su se malo zajebali pa razvili ranije... I dalje mi nije jasno!

12. nova tema na pomolu.. :D

13. Jovo, moguće, moguće, stalno gledam svuda oko sebe kako se brinu kako će ko da ih oceni (i muški su tako krenuli), ja sam valjda preokupirana drugim stvarima da obraćam mnogo pažnje na to, ali se uhvatim ponekad. Recimo kad idem u nabavku nosim jednu kinesku plavu torbu ili kolica za pijacu, a ovu zelenu torbu mnoooooogo volim, moraš da vidiš da bi razumeo! Imam tu i jednu ljubičastu kada se ta isprlja i to je to. :D

14. OK, nošenje radi mode i estetike mi je čak najprihvatljivije i najpoštenije (samo ako je težina torbe iole normalna). Ali da mora uvijek i svuda da ide sa torbom? Hm...

15. A, bre, kako sad nemam ljucki fotoaparat duslikam torbicu. :)

16. Ја увек носим резервне гаће са собом. Никад не знам кад могу да се усерем. :/

17. Bez zezanja, to je realno dobra ideja. Ja recimo uvek imam baterijsku lampu sa sobom.

18. Што, да лакше нађеш тампон ако се загуби унутра?

19. Ne nosim tampone, ne, nego u zgradi ili ako nestane struje u podrumu faksa, pošto i tamo imam vežbe, ili kada neko dođe, onda sednem na stepenište i čitam knjigu, ali kada se ugasi svetlo zgrade, ništa se ne vidi, pa zato nosim lampu da mogu da čitam. :D I onda kad vidim da se otključavaju vrata, ja ustanem i kao baš tad dolazim i izbegnem rođake. :)

20. Tamponi mmm...

http://www.liveleak.com/view?i=188_1358675302

Inače, klip savršeno reprezentuje šta bi tipični Amerikanac uradio za malo slave.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.