Разноразно питање

1. sad kad se navuče i napravi svoj kanal
    nije mi jasno što se onoliko gadi na početku

2. Ма зајебавам се, Сморка. :)

nije mi jasno što se onoliko gadi na početku

Ти пробала па ти није гадно? :Д

3. pa kad već hoće da cijelom svijetu pokaže šta ona može, e, što pokazuje strah pred kamerama?!

4. Зато што је глупа куја.

5. po faci se vidi da je retardirana.verovatno vikend iz ustanove poluzatvorenog tipa iskoristila da posrce svoj menzis.fascinantno je sto ima previse okruglu glavu.

6. Isto kao da je izvadila kesicu od čaja od šumskog voća :D

7. verujem da ukus nije bas isti ;)

8. да, менструална крв је дефинитивно као воћни чај!

9. ja budala bacao pare na cajeve,a mogao sam...

10. Jamajčanine, imala je 5 ocjena prije brisanja, 1:4. A mislim da već ima ta definicija ili veoma slična.

Hvala na odgovori Remče :)

11. Ooooooo božeeeee! Koja lujka!

12. E, stvarno kakvih sve ljudi ima, samo da bi bili na TV-u na pet minuta... Ne bi me čudilo ako je zaradila neku infekciju, još ako je imala posekotinu u ustima pa može da se prenese stafilokokni toksični šok sindrom, ako je držala to čudo dugo...

13. taj sindrom se dobije i kada se jede nesto iz matijevicevih mesara.

14. smorka, nemoj da koristiš dugačke reči, ne stižem da pročitam ceo post na vreme :)

15. Mala Vidra
    да, менструална крв је дефинитивно као воћни чај!

fala ti vodro. zbog tebe više nikada neću moći popiti voćni čaj :)

16. meni više liči na toplu Guaranu...

17. smorka, nemoj da koristiš dugačke reči, ne stižem da pročitam ceo post na vreme :)

Awww, Brus čita pažljivo šta ja pišem. :3

18. svaku autorku koju upoznam veoma pažljivo iščitavam :)

19. Bruse, Smorka je dete za tebe, jebem mu miša! :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.