Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Veverice sram te bilo, ja sam ozbiljno i bukvalno mislio - zaista sam upoznao smorku :)
Verujem, ali ovo je izgledalo drugačije, prosto nisam mogao da odolim. :D
mogu li ikako da se banuju ljudi koji i dalje rade postere na temu pečata jebenog?
svaki drugi poster ta fora, i još nisu smiješni.
ne bi bilo u redu da se banuju samo zbog govana u posterima, onda za dva meseca ne bi bilo ni jednog posterdžije na sajtu...
ma loših postera uvijek bilo, ali ova tema je toliko postala irititantna, bar meni.
sreća pa nisam mod :)
ne pitaj, nisam ni ja video bar 50%, sinoć bilo preko 30 strana
Ti internet hitovi već posle prvog dana smore opasno. Svuda gledam te slike, sada ih na sve stavljaju.
:) ♥
Kada igramo doigravanje od 9 do 16 mesta na SP u rukometu, oču da gledam kako pobeđujemo nekog.
Aj onda makar ove što kače fore sa sajta, sa ove naše teme, a i one što :prave" postere Taban Saulic i sl. sa loboratorije. Jebiga, to je plagiranje.
Pa da li lud si ti lololo
Lud što ja bio bih?
Ne ozbiljno kada igramo, ne trolujem, pitam ako ima neki iskonski ljubitelj rukometa da mi odgovori, a možeš i ti pošto si novinar, tipa sporcki.
Kada igramo doigravanje od 9 do 16 mesta na SP u rukometu, oču da gledam kako pobeđujemo nekog.
Хехе
ja prestao da gledam, boli me žuč ko na Uskrs...
Ma šalio sam se CKM na konto toga što su naši katastrofalno igrali pa nema šta da se vidi.
Moram da te razočaram, uvedene su nove propozicije i više nema razigravanja za plasman. Naši se večeras ili sutra ujutru vraćaju u Beograd.
Biće li dočeka?
Ali ipak ima svetlih tačaka, ipak smo pobedili evropsku selekciju na svetskom prvenstvu, a to nam nije pošlo za rukom ako se ne varam od 2009. Znam da 2011 nikog od evropljana nisu pobedili, ni na olimpijadi. Evropska prvenstva se ne računaju.
Spremaju se da ih dočeku sa govnjivim motkama lololo
U poslednje dve godine imamo samo jednu pobedu protiv neke reprezentacije iz Evrope, naravno ne računajuću Evropska prvenstva.
Зна ли неко може ли у виндоус муви мејкеру да се намести да у исто време буду два клипа на екрану? Оно као сплит скрин, како се већ зове. Хитно је.
Jel bilo skoro ovakvo šizenje na defkama, ne sećam se?
Koja je ova fora "s pogledom na" šizenjem na definicijama? Čija je bila prva?
Prelistaj po defkama, pa pogledaj, nisam siguran agilni ili prof, a možda i neo treći,
Sad je s pogledom sa, pre toga šizenje ona palče on je nežno ljubi, a bilo i ono sa dalilud siti šizenje, tri u jednom danu. lolo