Che vu, Reservoir dog, predražinjo, Groucho Marx, wojtek, euglena - definicije
musssashe, urrad, faca, mangulije, Groucho Marx, zoom, zazleni (za moda) - posteri
reakcije nemam pojma, msmojne, natnat, kostić, ima ih još bar 5 koji imaju kamaru odabranih reakcija.
MakaronMaster
Remac
reakcije nemam pojma, msmojne, natnat, kostić, ima ih još bar 5 koji imaju kamaru odabranih reakcija.
Gavrane, mene si zaboravio. Ua ptičurino!
Није брате, ти си овај "немам појма", само није мого да се сети ника. :)
koja je procedura za definicije iz šizenja? brišemo, ostavljamo ili prepuštamo moderatorima da odluče?
Ja brišem "LIVE" svaku koja je potpuno govno - autor koji to želi može zadržati svoju ali će biti obrisana i svaka ona koja bude u minusu posle, recimo, sat vremena. Ukoliko baš želiš da ti se obriše uvek možeš poslati PVT nekom moderatoru koji je raspoložen pa ću ti je i obrisati.
Da ne bude propusta: kad se neko od nas vrati za jedno pola godine slučajno na tu listu vrlo je moguće da će nestati još poneka od preživelih.
pitam za ovu moju, jeste da je rezultat šizenja ali mi se ipak sviđa te bih je ostavio u životu ukoliko je to u redu. nisam do sada šizeo pa ne znam a ko pita ne skita. hvala, Bruce.
Nego glavni propustio, on bi napisao verovatno 20 definicija.
Turgenjev je prvi počeo, ostala se deca raspomamila posle.
hahha
nači turg je kreator ovog šizenja. :)
Turg! Rekla sam mu dudari pečat na defku da može da dokaže da je on počeo.
Ко од аутора има највише одабраних дефиниција, постера и реакција, и колико отприлике? Био бих захвалан. :)
što se tiče reakcija mislim da je to msmojne.
Претпостављао сам да је он, чини ми се да има 50-так одабраних :)
što se tiče postera faca, urrad, stratovarius...
А дефки Побеснели пас. лоло
i kurajber je blizu. kurajbera računamo u paketu sa elom lololo
Che vu, Reservoir dog, predražinjo, Groucho Marx, wojtek, euglena - definicije
musssashe, urrad, faca, mangulije, Groucho Marx, zoom, zazleni (za moda) - posteri
koja je procedura za definicije iz šizenja? brišemo, ostavljamo ili prepuštamo moderatorima da odluče?
Remac
Није брате, ти си овај "немам појма", само није мого да се сети ника. :)
hahaha e onda mu je oprošteno :D
Ja brišem "LIVE" svaku koja je potpuno govno - autor koji to želi može zadržati svoju ali će biti obrisana i svaka ona koja bude u minusu posle, recimo, sat vremena. Ukoliko baš želiš da ti se obriše uvek možeš poslati PVT nekom moderatoru koji je raspoložen pa ću ti je i obrisati.
Da ne bude propusta: kad se neko od nas vrati za jedno pola godine slučajno na tu listu vrlo je moguće da će nestati još poneka od preživelih.
pitam za ovu moju, jeste da je rezultat šizenja ali mi se ipak sviđa te bih je ostavio u životu ukoliko je to u redu. nisam do sada šizeo pa ne znam a ko pita ne skita. hvala, Bruce.
imam i ja nekoliko šiznutih u prošlosti, neću ti je obrisati osim u nekom od navedenih slučajeva :)
Je l' se ovo samo meni dešava, primetila sam pre nekih dana da kada me neko ubaci u pratnju, da se broj poveća za dva, ne za jedan.