Je l' se ovo samo meni dešava, primetila sam pre nekih dana da kada me neko ubaci u pratnju, da se broj poveća za dva, ne za jedan.
kukuriku, Kolumbo. to je bag, odavno. a kada te skine iz pratnje broj pratilaca se smanji samo za jedan. što misliš odakle meni dvjesta i kusur pratilaca? :)
Dobro, Simeta prati toliko ljudi, i ja ga pratim. Ali kako ovo, stvarno, neko napravio dupli, pa klikne i otklikne i eto poveća se za jedan? Meni još tamo vidim neko manevriše, zamolila bih da prestanu, trep, trep, a je l' može to nekako da se vrati u normalu? Kontam da je prijavljeno kao bag.
Nemojte, molim vas. Ja bih volela da mi se vrati broj koliko stvarno imam, eto prijavljujem kao bag ako to trenutno ne može da se reši, da se reši kad bude moglo.
Gde je ona tema zonić šta slušamo tako to?
kukuriku, Kolumbo. to je bag, odavno. a kada te skine iz pratnje broj pratilaca se smanji samo za jedan. što misliš odakle meni dvjesta i kusur pratilaca? :)
Мени стоји 144, а у ствари имам 62. Некоме било досадно па цепао по дугмету за праћење.
Ček, je l' se sad ovo opet popelo? Sad sam se i ja pogubila... Ako je bag, nema veze, a ja pomislila kako sam najednom popularna. :)
Ajde za mene i da razumem, ja sam swatka mawa, ali za tebe... Nemam pojma. ;P
eo sad imas okruglo dvesta lolololo
Pih, meni ni bag nemre pomoć.
Znači svako može da napravi lažni profil i da ceo dan klikće prati-prestani da pratiš i da nabije broj na 1000?
Sad me neko podjebava, ajde da je ostavio na dvesta nego sad stavio ovako 201, pa nema smisla, nije okrugao broj!
Ne znam koliko ja imam, još mi se sad to popelo... Ma, nije ni bitno, znači nisam samo ja.
da
vidi SimetaSrbina :)
EDIT:http://vukajlija.com/recnik/autori/110158
mada sime nije pravio dupli, častio ga narod Vukajlije :)
PA JA SAM STAVIJO OKRUGLO DVESTA. ZASTO TO RADIS DEDZGO, NEKI OVDE IMAJU OCD! Sta sad da radim, da brojim do 300?
Dobro, Simeta prati toliko ljudi, i ja ga pratim. Ali kako ovo, stvarno, neko napravio dupli, pa klikne i otklikne i eto poveća se za jedan? Meni još tamo vidim neko manevriše, zamolila bih da prestanu, trep, trep, a je l' može to nekako da se vrati u normalu? Kontam da je prijavljeno kao bag.
Smorka, ja sam brčnuo malo, čisto da proverim.
Ajte bar do 210 onda ili 205. lolololo
Aj, doguraj onda do 205, da ne gledam ovo ovako gadno 203 kad već ne može da se u nazad vrati. lololo
Jel zabranjeno ovo brckanje, mislim banom? Ako nije, hoce neko da se igramo brojanja na smorkinom profilu, da probamo da preguramo simeta?
Nemojte, molim vas. Ja bih volela da mi se vrati broj koliko stvarno imam, eto prijavljujem kao bag ako to trenutno ne može da se reši, da se reši kad bude moglo.
Ako mi spremiš ispit, teram do 500. :)
A, pa mamu vam! Što na 206! Rekoh na 205, kako je gadno sad ovo! lolololo
e jbg, moram i ja da spremam ispit. aj nista, okacim u igre kada prodje rok, pa da vidimo do koliko ce stignemo
Joj ove smorke što na kvarnjaka kupi pratijoce...