Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
А па онда су се оладиле док су стигле, можда није до њих. :Д
Иначе, чим се охладе мало, добијају ту гуменкасту димензију. лоло
А можда су испржили искоришћене кондоме?
Bačje, a oni pipci? Sace plašim da pitam kako bi mogli da nameste iste?
Drogirani, moguće onda da je to, dok on dođe u Borču... lololo
ЛИГЊЕ НА ЖАРУ РУЛАЈУ!
svinjski vrat na žaru rula, naročito ako je prvo malo dimljen, a lignje su fensi :)
хахаха има нешто и у естетско-фенсерском делу
Ja bila do Metroa u nabavku sa drugarc'om i vratila se, a vi još vodite polemiku o lignjama... Koje su bile gomene, btw... I slažem se za svinjski vrat. Sacam pojela krmenadlu, i moram priznati da sam zaboravila na lignje... :)
to bre smorka, krmenadla je Bogom dano parče mesa - ima prirodno ugrađenu ručku za držanje dok se glođe (ima i pileći batak, ali ptica je ptica, a gica je gica :)
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA, vidiš, nikad nisam razmišljala na taj način, a uvek sam istu jela rukom. Ma, ja jedno dva i po meseca nisam pipnula nikak'u živinu (prezasitila sam se njome, Duče će ti ispriča), kacam došla kući, mama spremila pile, tako mi je nekako imalo blag ukus... A od krmenadle NAJVIŠE volem tu kosku da oglođem i ono meso najbliže njoj, najbolje! :)
Ajte molim vas
http://i492.photobucket.com/albums/rr282/vecavestica_bucket/pecenje/kotlovina-1.jpg
Jaoooo, koliko lukaaaaa.... Mmmm....
uf, a što volem kad krmenadle samo umočim u ključalu mast na pet sekundi pa posle bacim na žar - ostanu sočne, a lepo se ispeku...
To ti je pravi domaćinski potez, mast zaštiti veći deo vode od otparavanja, i onda ne budu suve, tj. ostanu sočne što kažeš. :) Ja ih ovde u malo ulja, masti i vode ostavim da se ispeku na pola u poklopljenoj, uz lukac često, mnogo mi budu sočnije budu tako u nekoj verziji, nego da ih samo pržim. :)
Hm...ipak glasam za svinjski vrat, iako je činjenica da su krmenadle dobre.
prema mesu čovek mora da se odnosi sa poštovanjem, bilo da ima u planu da ga konzumira oralno ili drugačije ;)
Jebo me pas kad otvorih temu gladan.
E, takoe. Čuvajte svoje kobasice, butove, bela mesa i ostalo... ;9
Retko kada da mi ne pričamo o hrani ovde. hahahahah Kako god okreneš na kraju se nastavi sa hranom... Mada je bila ona veoma da kažemo zanimljiva diskusija o bojama...
ovu temu najviše volim, tu sam prvi put saznao da je moguće pisati šta hoćeš i ne biti banovan zbog spema, a ujedno sam i jedini put ovde banovan zbog spema na dva sata :)
Mlata je konzumirao meso analno lololo
Pu jebem mu nanu nikad nisam čuvao svoju kobasicu :)