Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Bez diskriminacije, ako se meso složilo s tim, ja nemam ništa protiv :)
Mislila sam da kažem prisvojene, ulovljene kobasice, bela mesa, već šta ko preferira, ljubaw ne bira. lololo
Amin
Sad kad sam video onu sliku ogladneo sam za sve pare pa odo drugi put da večeram...
jedite bekona iliti presne slanine.peci u rerni sa krompirom.zdravo ko vinjak,isto tako dobro.
Е, бре, медатори, обрисасте ми дефиницију пре него што сам стигао да је напишем. Какви сте то људи...
bila je živa 24 stotinke, nije to malo...
Доста је и била жива.
Брус дај молим те погледај колико имам дефки на гробљу.
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201302/572988/cudno-je-sto-ni-u-jed.jpg
Је л' постоји сличан постер? Убише ме минусима, па рекох да није неки ненамерни плагијат. А и тема је стара, ја тад ни чуо за Вукајлију лоло
92
Definicije na groblju *
U bre Riho bio si baš vredan :)
Хахаха јеботе скоро колико и живих. Свака 185 ми је одабрана, свака друга је жива.
Брус под хитно да ми се одабере нешто лололо
Можда не капирају фору.
E, koliko ja imam na groblju? :)
47 Definicije na groblju *
Smare, a ja?
смарони јел сам пребацијо 300?
Hehehe, tako malo? Pišem srcom i dušom. :)
Спавалица
86
Фејс
215
Ја имам
720
Мислим да највише има панинаро
1056
auuu mnogo to :D
hahaha, hvala
I glavni je u vrhu, garant.