Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
752
Да, главни има оволико.
Нпр сурови има
845
Ja imam oko 140 - 150, a? Neke su žešći blamovi, a neke su mogle i ostati ladno...
146 :)
Više nego živih, jeb'o me ćaća.
zna li neko najbrži način da odradim screencap? tj. da presnimim klip sa jednog plejera
Čija je reč ĆEBE, turska ili?
ima onaj nigerijski fudbaler viktor anićebe. kontam da je riječ nigerijskog porijekla.
Недељко Попадић, се сећа неко тог лика? Хахахах, асам оплакао кад сам га видео.
Koje bre ovaj? Neko iz onih "Srećni život-Bolji ljudi"?
Benisijo, izbacuje poruku da sadržaj nije pronađen.
Гонзо, мораш да будеш улогован на ФБ.
Курде, није из серија, песник дечији. Био доста актуелан крајем деведесетих па до 2003-04. рекао бих. Био и уредник часописа Витез, а видим да часопис и даље постоји и да није мењао дизајн.
http://www.youtube.com/watch?v=tTwiCHPVoP8
joj tugo, ovaj je dolazio u moju srednju školu
Čija je reč ĆEBE, turska ili?
koliko znam, ćebe je na turskom batanje ili čaršaf
lili ce mali biti narkoman ili zeljko joksimovic
bolje da bude narkoman...
malo da mi se iznivelise u glavi.
http://www.youtube.com/watch?v=wPRFpXknfjQ
hahahaah benisijo, imam ovog popadica u prijateljima, poslao mi covek zahtev
Зар Михајло Пупин није дупли Радиатионњоркера? Ако јесте, какве везе има што је трајно банован, кад је банован на сопствени захтев?
Која је најбоља лопта за играње по асфалту, тј по бетону?
Да није прескупа, али да је добра... Најбољи однос квалитет - цијена.
Који спорт брате?
Vaterpolo
Jel zna neko da li u kg ima negde da se igra texas holdem, ali turnirska varijanta a moze i keš partije? Pre je imalo turnirski, bio 500 kinti ulaz a imalo po 30ak igraca ali to odavno vec nema.