U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Aj pitaću ja 2-3 lika koji možda znaju, pa ti javljam sutra ako budem imao korisnu informaciju.
Који спорт брате?
Фудбал, брате...
Значи оно да није тамо 50 еура, немамо толико, али да исто тако не пукне после два сата играња...
Требало би да знате ви што играте чешће то :)
Mi smo letos kupili solidnu gumenu loptu za beton na Nisovoj pumpi za 500 dinara.
Не бих гумену, јер ако шутнем јако, некоме ћу главу да сломим или ће гузица да га пече мјесец дана
ја исписах и посла ме на пријаву, саћу опет:
оне лопте у спортским радњама по 20-25 еура су одличне и за траву и за бетон. ако вас има једно пешес, бар за 3 на 3, то вам не изађе пуно, по 5 еура. ову нашу смо акали једно 2 године (до негде пролећа прошле године, отад се нисмо скупили за фудбал, ал' је још читава), одлично је служила.
а гумену лопту никако. оно зло су смислили неки бразилци који никад не играју одбрану, па не знају како пече оно говно кад се напуца по ногама, ил' неки садомазохисти.
Откуд знам Смаре, можда оћете баскета да играте.
U čemu je fora - vidim da neki koji nemaju krunu menjaju svoje nadimke? Je l' to ako si moderatorova šurnjaja ili...?
daj neki primer
Ako imaš par tegli ajvara, domaće čvarke i pršutu sve može
I ja sam primetio
Stiven/Stevan
Mnogi su menjali nadimke dok su bili ktitori, zato im stoji da su imali drugi nadimak ranije. U ovoj varijanti je promena omogućena samo onima sa krunom.
Stiven je promenio nadimak pre nekoliko dana, sigurno.
onda je u pitanju jedna od dve mogućnosti - ulovio je trenutni bag na sajtu ili se obratio direktno kaizenu za promenu
Vi moderatori ne mozete da menjate?
Možda je zamolio moderatora da mu odabere deset defki na brzinu, čovek promeni nik, i mod skloni defke sa naslovne.
Vidiš, to mi nije palo na pamet :)
Sve se može kad se hoće. :)
Искористи то што боље умеш! За почетак, погледај оне слике из албума СЛАВА са Радом Ђуричин и Мињом Суботом.
Gle, Kaiyen popravio bag sa pratiocima! Alal vera, gazda!
E, da, to sam i ja htela da pitam kako je Stiven promenio nik, i o kakvom to trenutnom bagu na sajtu pričaš Brus, ako ima neki diskoristim da i ja promenim nik. Ili da pitam Kazana, ahahahahahaha.
Nik nije toliko bitan, ali da li možda može nekako da mi se obriše na listi nadimaka jedna smorena, pošto pišu dve, baš je bez veze? :)
Gde bre popravio, meni i dalje stoji isto a to sigurno nije tačan broj?