Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ma jeste, videla sam kod Loksija, za njega sam zapamtila da je bio neki veliki broj oko 300, sad je oko 110. Prate te ljudi, hohoho. :)
Курац поправио, мени стоји 59 и даље, а док није било бага било 15-ак људи.
Са 22 на 10. Баг је поправљен.
Ахахаха, сад нема оно кад упратиш да скочи за 2, него скочи за 1, ал се не скида кад престанеш да пратиш.
Aha vidim neko stigo da testira na mom profilu već olololo
Jao, vidi, stvarno se ne skida kad prestaneš da pratiš. Ahahahahahahaha!
Pa, ja sam bitnija. :P Šalim se, ja sam i kukala ovde sa tim, tako da, verovatno je čovek primetio.
ti si vala najgora, konačno mogu da te vratim u praćenje da ti ne kvarim skor :)
Nije Smorka, nego sam mu ja narktao 30-ak pratilaca prekjuče pa se iznervirao. :D
E, skida, ali da zakašnjenjem, sad vidim da me prati 25 ljudi, što je u domenu realnosti, mada na granici naučne fantastike. :)
I sad kad klikneš kod nekog na odlikovanje, izbaci ti listu, a na njoj je obeleženo crnom bojom odlikovanje koje taj autor ima, k'o da je umro.
Ma ovo kad je normalno, tu skor nije bitan, jer je to tako suđeno, ja sam sada sebi upratila još jednog autora i ok sam sa tim brojem, ok... Čekaj... Pa bilo je 130! Nema veze, nema veze...
Pff, meni od 16 pratioca ostade sedam haha :)
EDIT: Zamalo se nisam šlogirao kad sam video ovo, jer sam sanjao prekjuče da će da mi spadne broj pratioca, i ono se stvarno desilo jebote :)
EDIT 2 : sad mi žao Smareta koji je sa 1300 pratioca spao na samo 235, i Simeta Srbina koji je sa 1120 pratioca spao na 30-tak.. jbg kaizene možda i nisi trebao da skidaš bagove, smare neće biti najljepši lololoolo
Mene prati sedmoro, bilo 11, znaci ok skroz.
A tih sedmoro sigurno nisu medju zivima ili su banovani ili im je iskljucena struja.
Jel mogu da postavim link ka e-peticiji ovde?
Radi se o želji i borbi hraniteljskog bračnog para da zadrže pravo na odgajanje deteta koje je već par godina sa njima. Dete je u dobrim rukama, vole se i jako su mu posvećeni. S druge strane, postoji baba, koja je dete dva puta uzimala i vraćala(!!!). Ako može ovako da se pomogne, što da ne?
ED:Hranitelji su iz B.Crkve, iz mog grada. Zato pitam.
A SMare ima 235, pristižem ga. SMorka pristiže! lololo
Često odgovaram na e_peticije takve vrste i znam iz lošeg iskustva da državu boli kurac, izvinte zbog latinskog, ali postavi link, neću ga brisati jer nije reklama u pitanju.
Ok, hvala puno.
Evo linka:
http://www.peticije24.com/za_akijev_bolji_i_zdraviji_zivot
Само да одгонетнем мистерију овима што се питају како сам променио надимак. Ако нисте знали, опцију промене надимка имају људи са 25 одабраних (тј. круном) и људи са 25 сантима полног органа.
Али ти немаш ни 25 одабраних, ни ђоку од 25 сантима. (за ђоку знам јер људи који се хвале да имају велику алатку, лажу, тако да..)
Evo linka:
http://www.peticije24.com/za_akijev_bolji_i_zdraviji_zivot
Да ли има ефекта ако нисам држављанин Србије?
Али ти немаш ни 25 одабраних, ни ђоку од 25 сантима. (за ђоку знам јер људи који се хвале да имају велику алатку, лажу, тако да..)
Баш си неки, морао си да ме раскринкаш, а таман су сви почели да верују да носим Мандингов дух у себи. Јесмо на разноразним питањима, али сам ипак одлучио да те не питам одакле знаш да лажу они што тврде да имају велику киту.