Разноразно питање

1. Не знам ни своју историју а не тих тета са малог екрана... Некима не знам ни име. :(

2. lolololololo koji bi fail bio da doniras krv i zarazis sidom pola grada :D

3. Ima pitanje i da li si imao analne odnose u poslednje dve nedelje

4. lolololololo koji bi fail bio da doniras krv i zarazis sidom pola grada :D

kol'ko ti godinica imaš?:D
    svaki uzorak se detaljno proučava prije doniranja, čovječe :D

5. To nije Mala Sirena ako si na nju mislio, ne, ne. Ova se zove Fotošop.

6. svaki uzorak se detaljno proučava prije doniranja, čovječe :D

Добровољно сам дао крв неких 5-6 пута; тек седми пут су се сетили да провере ниво хемоглобина и провалили да ја уопште нисам погодан за даваоца. Толико о томе.

7. kol'ko ti godinica imaš?:D
    svaki uzorak se detaljno proučava prije doniranja, čovječe :D

Pa naravno da se proverava, ali moze da se desi neka zabuna...16 btw

To nije Mala Sirena ako si na nju mislio, ne, ne. Ova se zove Fotošop.

Naravno da je fotosop, inace bi izaslo u svim novinama i vestima. Ipak, ima podosta slika. Uopste sam mislio da li verujete da je moguce postojanje takih stvarcica? I vanzemaljaca. Zajebo sam se malko, pravite se da nisam nista postovao. Jbg, ucim latinski od 10 jutros. Suntav sam skroz.

8. iskreno, to je zabrinjavajuće.

9. Peri, za sirene ne znam, al sam za vanzemljake ubeđen da postojU!!!21

10. iskreno, to je zabrinjavajuće.

Istina, mada ni blizu zabrinjavajuce koliko to sto su prosle 3 nedelje od pocetka skole, a ja svakog dana treba da dobijem minimalno 1 ocenu.

11. zabrinjavajuće je da su mu uzimali krv bez provjere hemoglobina, jebo te latinski :D

12. http://www.andricgrad.com/2013/02/svjetski-reket-br-1-u-posjeti-projektu-br-1/
    Како сад нормалан човјек да поступи. Ако будем ишао градом и дерао се Ноле, Ноле појешће ме блам, ако будем хејтовао и остао кући разапеће ме. Бем ти све :(

13. svaki uzorak se detaljno proučava prije doniranja, čovječe :D

Hemoglobin se proverava svaki put, pre nego što išta uradiš, čak i pre kontrole zdravlja, to je ono bockanje u prst. Ostali testovi idu na časnu reč - ja sam dao krv 38 puta, uvek iste odgovore dajem jer nisam u rizičnoj grupi, čisto sumnjam da ih boli kurac da svaki put troše pare na HIV i HEP testove za mene, verovatno to odrade samo jednom u godini...

Inače, ima i pitanje "Da li ste ikada primali novac ili poklone za pružanje seksualnih usluga" - hajde majčin sine reci, jesi li primao poklone ili si pružao usluge za džabe...

14. a dobro, kod vas redovnih vjerovatno ne provjeravaju često
    al' brate, kad neko prvi put da, logično je da će kroz sve testove prešaltati, i sljedećih nekoliko puta.
    ja jedva čekam da prođu još 2 mjeseca da dam još krvi, baš je sjajan osjećaj! :)

15. Hemoglobin se proverava svaki put...

Ово се донекле уклапа у моју причу: првих 6 пута сам дао крв код једне докторке, 7. пут је био код неке нове (савесније). Неко време сам триповао, оно: неко лежи на операционом столу, хирург каже дај две јединице нулте позитивне, и онда из неког необјашњивог разлога све креће по злу... Није ми баш било свеједно.

16. ne brini za to, hemoglobin se proverava zbog tebe da ne umreš od gubitka krvi - nema funkcije na primaoca koliko je nivo hemoglobina u dozi, inače hemoglobin padne ako si sinoć pio ili si umoran ili imap neku infekciju u telu, slobodno probaj ponovo da daš krv verovatno neće biti problema...

17. približno, malo manje sad pa nam je kaizen skinuo plate, ali tu je negde cifra...