Разноразно питање

1. slobodno probaj ponovo da daš krv verovatno neće biti problema...

За пар месеци ћу отићи на редован систематски преглед: ако ту све буде ОК, можда им и дам који деци.

2. Bruce, bez zajebancije, zanima me koliko je tacan taj sajt. Ima li ovo sa Vukajijom ikakve veze sa stvarnoscu?

3. ahahaha :D DVA MILIONA i skoro 400 ILJADA DOLARA!
    To mu dođe preko milion i po evrova, je l'? Ne znam koliko je dolar, ne zamerite.
    Lutkaru, zar stvarno misliš da bi Kaizena ovoliko boleo kurac za sajt koji donosi toliku lovu? Sine, plaćao bi modovima net, kurvu i gajbu ladnog piva svakog meseca i titrao bi muda autorima, sprovodio u delo sve kvalitetne predloge i sl. za te pare. :)

4. Pa to je neka njihova procena. Kao sto ja mogu da trazim 2500e za mog Forda '89, ali ko ce mi dati te pare?
    EDIT: I sta njega boli kurac za stotinak autora? Vecu posecenost mu donose klinci za FB koji listaju odabrane postere i reakcije.

5. Fun fact: Dudarimov blog vredi 374 dolara.

6. I da, davao bi po 250 evra modovima i plaćao im penziono i socijalno da ima od sajta 1000 dolara dnevno. Ta je cifra na mesečnom nivou, možda malo više, plafon duplo.

7. to je procenjena vrednost prema broju poseta, mogućnostima za zaradu i slično, da je sajt na engleskom jeziku i da ima toliku popularnost verovatno bi se toliko i kotirao - problem je samo u tome što je veoma teško postići takvu cenu u stvarnom životu

otprilike kao kad bi imao kuću od milion kvadrata i svom mogućom opremom na nekom pustom ostrvu - jeste da vredi mnogo, ali ko bi to kupio :)

8. Nisam siguran, ali mislim da je na ovom sajtu pre par meseci vrednost Vukajlije bila oko 400-500 iljada dolara, mada je i to malo preterano.

9. E da i lepo piše plaHata gore u tom linku

These are estimated numbers that are calculated by using various criteria.

10. Колико се оно наводно добија пара од јућуба за милијон прегледа?

11. enemyofthefreeworld
    Колико се оно наводно добија пара од јућуба за милијон прегледа?

Koliko god da je, lik sto je okacio PECAT nam je duzan po pivo. Kad je Tarzanija okacila klip, imao je 27 000. Sad preko 1 500 000 - zahvaljujuci najvise nama.

12. Zasto PETA ne tuzi 5kazanje?

13. Zato sto je Bora Otic mason.

14. Zasto PETA ne tuzi 5kazanje?

Ne mogu da provalim foru, a znam da je ima :)

15. O čemu se tačno radi u tom 5kazanju?
    Inače, petu bih zabranio. Jebeš ti to kad vlasnica tog govneta od organizacije drži firme koje se bave ubijanjem i dranjem životinja, a zatim spravljanjem bundi od istih i ubedljivo je prva na svetskoj listi po zaradama od toga.

16. Nesto kao onaj EXPLOZIV na Prvoj, ali mnogo kulturnije, uljudnije, dublje i zanimljivije.

17. Veverice 5kazanje je mnogo gotivna emisija (bar meni). Ljudi idu po celoj Vojvodini i prave interesantne priloge o bukvalno svemu i svačemu - starim zanatima, hrani koja je karakteristična za Vošu, vašarima i tome slično. Da ne zaboravim odlaze u određena mesta uvek po pozivu gledalaca kojim javljaju o tako nekim zanimljivim stvarima ili dešavanjima.

18. Petkazanje je odlična emisija, moj ćale je prati redovno, a i ja vrlo rado uhvatim kada mogu.

19. Poznajem licno Boru Otica, mnogo dobar covek. Druzio se sa caletom u mladosti, a i sada po nekad navrati na kafu.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.