Разноразно питање

1. Била би фора да Јебач отвори тему и после сам себи стави "Каизена боли курац". лоло

2. roze boja bi najbolja bila.

3. Otvaranje teme bi imalo smisla ako bi se nešto postiglo time, ako bi gazda pročitao postove ili sl.
    Možemo se mi raspravljati i bez svrhe, nemam ništa protiv. :)

4. Ajmo bač, još dva koamda do 10 soma. :)

5. Била би фора да Јебач отвори тему и после сам себи стави "Каизена боли курац". лоло

хахаха то сам и хтео

6. Zatrpaste mi pitanje brej!

E sad mi pade na pamet nešto, da li modovi uopšte imaju opciju da obrišu Kaizenovu defku? Znam da ne smeju lolo nego da li uopšte postoji opcija?

I modovi?

7. Tačno ovo što kaže Billy, ljudi kad na nešto naviknu ne bi ga mijenjali nikako. Svaki put kada se mijenjao izgled vukajlije uvijek je u početku bilo smaranja sa tim "sranje, bolje bila prošla, ovo je fuj", ali se uvijek pokazalo da je tehnički daleko bolja nova verzija nego ta stara. Isti slučaj je bilo i sa tom bijelom, ova verzija je štucala nenormalno, otvaranje stranice je trajalo po minut-dva, kada je došla ta nova onda je sve išlo kao podmazano, pluš što je bilo daleko bolje sa onim "popularnim definicijama" pa onda ko je najviše pluseva dobio sedmično na definicijama, posterima... Generalno je kvalitet svega bio podignut.

8. A tada me i kaizen počeo pratiti, moralo je da valja!

9. Ja bih prvi napustio vukajliju kad bi opet bila k'o fejsbuk, jer sam i tad. Sad, što se tiče opcija koje su bile tamo, što ne bi mogle da se ubace iste te ovde?

KAIZENE POTRUDI SE MALO!!1

10. Vratite bijelu verziju :D

11. Možemo da brišemo bilo čije definicije, pa i kaizenove.

12. Vratiti "belu" verziju sajta pothitno! Odnosno mogućnosti i funkcionalnost iste, ali ostaviti opciju u podešavanjima da možeš promeniti boju, bez da se zajebavaš sa onim "Kastm Vukajlija". Samo to i voilà. Da ne kažem etogac.

13. Remac, jeste kvalitet bio podignut, ali je kvantitet (broj posetilaca) opao, a kaizenu je to glavno.

14. A tada me i kaizen počeo pratiti, moralo je da valja!

Htedoh napisati da ti je tada gazda verovatno ponudio da budeš mod, pa ti je moralo valjati. :D

15. Боје, фонт и знакове да остави исте и тоето. лололо

16. mogućnosti i funkcionalnost iste, ali ostaviti opciju u podešavanjima da možeš promeniti boju

e to!

17. Боја се мења оном екстензијом, јел сте толко неписмени?

ДА ДОДАМ ДА МИ ЈЕ ОВО ДЕСЕТОИЉАДИТИ ПОСТ И МОРАМ ДА КАЖЕМ ВОЛИМ ТЕ СЛАЂАНАААААААААА

18. Vratiti "belu" verziju sajta pothitno! Odnosno mogućnosti i funkcionalnost iste, ali ostaviti opciju u podešavanjima da možeš promeniti boju, bez da se zajebavaš sa onim "Kastm Vukajlija". Samo to i voilà. Da ne kažem etogac.

Pa samo da ovi neregistrovani i ovi koji se ne loguju često ili ne znaju da podešavaju opcije vide zelenu boju po difoltu i to e to. Znači ona verzija samo promeni boju u ovu zelenu, nisam neki stručnjak za to al ne može to da bude neka velika nauka.
    KAIZENE DURADIŠ NEŠTO PO OVOM PITANJU!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.