Nije me tada umodovao, jeste poslije mjesec dana :)
A broj posjetilaca je opao ne zbog toga, kasnije se taj broj nije ni povećao nešto značajno tj. nije se vratio na taj nivo prije nove verzije, tako da to nije razlog po meni...
Što se mene tiče možete da otvorite temu pa da raspravljate, imam neki osjećaj da bi kaizen pročitao ako je dovoljno ozbiljna, bez "kaizena boli kurac" memea i tih sličnih stvari.
Aleks, popravljen bag koji je bio ranije (kada te jedan autor zaprati onda ti nije povećavalo za 1 nego za 2, a kada te jedan skine sa liste onda ti smanji za 1 i tako se stvarao 1 imaginarni autor koji te prati).
Ако већ неће да враћа белу верзију, могао би да уведе популарне дефиниције овде. Чисто да се оне које нису смеће мало издвоје из гомиле и прикупе још који поен.
Ако већ неће да враћа белу верзију, могао би да уведе популарне дефиниције овде. Чисто да се оне које нису смеће мало издвоје из гомиле и прикупе још који поен.
Које популарне дефке? Каква све срања овде сакупе плусеве, то је страшно. Да се ја питам, не би ништа раздвајао, чак би и одабране укинуо. Него овако, у излогу људи виде шта има и већина изгуби вољу да даље чита, па ни не улази да види нове дефке. Уосталом, популарне дефиниције већ постоје тако што ћеш на календару стиснути на дамум, па ти поређа по скору све дефиниције за тај дан.
Ko zna, možda gazda ovo čita.
I češe se za jajo lolo
Nije me tada umodovao, jeste poslije mjesec dana :)
A broj posjetilaca je opao ne zbog toga, kasnije se taj broj nije ni povećao nešto značajno tj. nije se vratio na taj nivo prije nove verzije, tako da to nije razlog po meni...
Što se mene tiče možete da otvorite temu pa da raspravljate, imam neki osjećaj da bi kaizen pročitao ako je dovoljno ozbiljna, bez "kaizena boli kurac" memea i tih sličnih stvari.
Imamo opciju i smemo da brišemo, ali čovek tako fantastično piše da nema potrebe za brisanjem :)
Е, имам једно питање за неког модератора: До пре неки дан ми број пратилаца био 38, сад ми 27. Окле то? Јел то била нека чистка или шта?
Aleks, popravljen bag koji je bio ranije (kada te jedan autor zaprati onda ti nije povećavalo za 1 nego za 2, a kada te jedan skine sa liste onda ti smanji za 1 i tako se stvarao 1 imaginarni autor koji te prati).
Ne treba da čita, već duradi nešto! :)
Буквално.
http://www.youtube.com/watch?v=OoSk7MfsODU
+1
Не могу да вјерујем да се толико цимате. Ако човјека боли рац за његов сајт који њему доноси профит зашто би се неко други цимао.
Неће - не мора.
Zato što je Riho ovo ovde smorilo kornjaču i mora nešto da se menja!
Фала на одговору, Ремац. Таман сам почео да развијам свакакве теорије завере.
Е људи, ајмо почети кењати како је ова верзија добра и како кајзена не боли курац па ће је у инат промјенити. ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Које популарне дефке? Каква све срања овде сакупе плусеве, то је страшно. Да се ја питам, не би ништа раздвајао, чак би и одабране укинуо. Него овако, у излогу људи виде шта има и већина изгуби вољу да даље чита, па ни не улази да види нове дефке. Уосталом, популарне дефиниције већ постоје тако што ћеш на календару стиснути на дамум, па ти поређа по скору све дефиниције за тај дан.
Кука и мотика: Кајзене уради нешто.
Кајзен: Боле ме курац дурадим нешто.
Неће човјек. Ваљда има неки валидан разлог.
О, отворите тему већ једном.
Какву тему?
previše se defki stavlja u odabrane u nedelji...
http://memecaptain.com/5037e3.jpg