Разноразно питање

1. ma okačiće neko, kad tad.

2. Твитер ми сам додаје пратиоце. Је ли зна неко у чему је клопка?

3. Питај Кајзена да поправи.

4. Треба ми неки сајбер имач појма. Може и Кајзен.

5. Pitaj Straju, on je tamo aktivan. I mylyca...

6. Нећу Страхињу да замарам. Мулице ђес сада? Помози ми :)
    ЕДИТ: Јебени вирус. Поправљено!

7. Gazimudo
    Jel posotoji jos neki nacin za uplatu novca iz Bosne u Srbiju osim Western Uniona i internet platnih procesora (pay pal, moneybookers)

8. Preko pej pala ne postoji sigurno. lololo

9. Skontala sam da je najbolje na Vukajliji pitati, ovde toliko ima ljudi koji mnoooogo znaju, ja se zapanjim. Obožavam ovu temu. Inače, ljudi, je l' znate gde mogu da kupim, ja ne znam ni kako se to zove na srpskom ''deerstalker'',

možda bi mi bilo lakše ako budem znala kako se to zove kod nas, (Šerlok Holms kapica), ima ovde u Borči ladno neka prodavnica lovačke opreme, ali me nekako blam da tu uđem da vidim imaju li... A, mnogo mi se đa. Videla sam kao neke moderne varijacije toga, ali, ne, ja baš hoću onu klasičnu. :) Da li mogu da pitam krojača da mi napravi, mamina dobra prijateljica je krojačica, ali ja ne znam da li u repertoar rada krojača spadaju i šeširi? :D

Inače, skratila sam kosu, do ramena mi je, lepo izgleda, hvala Sedplasu, Brusu i Drogiranom na savetima. :D

10. U Balkanskoj imas prodavnicu rucno radjenih kapa. Probaj tamo, imaju svasta, a mislim da i prave.

11. Gazimudo
    Jel posotoji jos neki nacin za uplatu novca iz Bosne u Srbiju osim Western Uniona i internet platnih procesora (pay pal, moneybookers)

Pay pal koliko ja znam nije zazivio u Srbiji. Zavisi za sta ti treba, ako imas svoj racun u banci lako je ili postom , e sad nije mala provizija, osim ako nisu neke sumnjive radnje, pa krijes adresu i identitet :D

12. Predlažem da pitaš Olju Bećković kad počne "Utisak nedelje" na B92.
    Valjda zna gde joj se tata oblači.

http://www.ekapija.com/dokumenti/matija_beckovic_050212.jpg

13. Balkanska, got it! Za jedno dva meseca, kad mi ostane para ima da odem, sad treba knjige da nakupujem. :) Hvala puno, puno! Videću i sa tom maminom drugaricom, možda bi mi to najjeftinije došlo, pošto je ona u ZR, tamo su materijali malko povoljniji, samo pod uslovom da žena prihvati posao. :)

14. Inače, skratila sam kosu, do ramena mi je, lepo izgleda, hvala Sedplasu, Brusu i
    Drogiranom na savetima. :D

Nema na čemu! I drugi put. :D

15. Hahahahahahahahahhahahahaha, jao, da l' bi te dedice tamo videli na onom nazovi sajtu, ako uopšte znaju kako se proverava mejl, da pitam čoveka gde je nabaio kapu?

Nema na čemu! I drugi put. :D

Zato volim ovu temu, uvek se nađe neko da ZNA. Genijalni ste ljudi, majke mi.

16. Hoćeš manekenka da budeš, a?

17. Pa, sa svojih 160 i sedam kila viška do normalne kilaže, slabo, a nisi bila trenutno na sajtu kada sam to o frizuri pitala. :)

18. Aj baci linAk od toga za frizuru, ja se ne sećam baš najbolje. :D

19. Ma dobra si ti, ne znaš mene npr...
    Ja jedino mogu da budem "Carnex"-ov maneken.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.