Разноразно питање

1. Dušane, možeš li da se fokusiraš na učenje, porfavor?

2. Ма немате појма... Једино Брус зна зато што има приступ деликатним базама података. :Р

3. Да се не зовеш можда Глигорије? Да ниси мулиман?

4. Зовем се Микула и долазим из малог места покрај Бора.

5. Ај што се зовеш Микула ал не мош живјети код Бора поред онаквог Пасата. Хаос.

6. Извинте што се мешам, али вероватно је у питању суптилна пошалица на рачун VW возила (Пасат, Бора).

7. Лоло, чега се он сетио! Рихо, стварно си... ОНО! лоолололо

ЕДИТ Тај Бора се не производи већ дес' година!

8. Ал зато Дрљача живи од старих хитова.
    Јеботе сјебо те тај испит. Ниси у форми лоло

9. Имаш ти да шпарташ ихахај док дођеш до мог стажа са испитима, мада знам да си срећан што си положио.

10. Дабогда и ти овако полаго лоло

11. Vi ste dvojica neradnika i nikada nećete završiti faks. zlololo

12. Боле ме бриге. Једем домаћи кајмак и мама ме зове злато.

13. Јел ви то озбилјно расправлјате о Кајзеновом идентитету? лол

14. Кајзен је Пасат, брм-брм.

15. Ljudi, šta je s bananama, evo zadnjih godinu dana i jače kad god pojedem neku naduje mi se stomak i samo mi se prdi, plus imaju nekakav suv osećaj u ustima. Jedino da sledeći put bananu prvo nabijem u guzicu pa mi se neće prđet.

Još ovo me interesuje. Može li kako čovek da se pozove na crkveni kalendar pa da ne radi nijedan dan u godinu a da prima platu, jer po zakonu se za praznik, bilo koji, ne radi 3 dana. Možda nije crkveni kalendar u pitanju, al znam da je neki što ima svaki dan po nekog sveca.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.