Нисам школовао у овом домену па се надам да постоји неко ко мож да ми одговори овде:
Ако постоји ''природна'' смрт, каква је то онда неприродна? Мсм, јел постоји нешто изван ове природе у којој живимо да може да изазове крај живота?
Па, сви смо ми из исте природе- и тај француски кључ је изливен из исте земље из које и машина.
Не знам, што се више удубљујем, све ми више прегорева мозак.
jebi ga, svako umire od necega. prirodna smrt je aj da kazemo ako se umre od bolesti u starosti, pa se i ne radi autopsija, pa kazes umreo od smrti - iako je od necega umro (grip, rak, gorusica, jebemligasta...)
nasilna smrt je ovo sto bruce kaze, kad ubacis francuski kljuc.
Мада, што ти рече, семантика- у нашем поимању, ''природна'' смрт је смрт која није директно узрокована поступком неког другог живог бића или природне појаве.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Метак путује брже од рецептора бола, колико сам ја чуо. Што не значи да је тачно. Иц нот лајк ам а доктор ор самтинг!!!1
ЕДИТ Не рецептора нег импулса
Ipak je najbolji metod da se obeznaniš od alkohola i go izađeš zimi napolje i zaspeš. Samo kod nas slaba zima mamu mu jebem.
Је ли постоји могућност бановања почетника на дан-два уколико им је прва дефка нека излизана фора са фб или тако нешто?
eto. Fala Enemy.
Sledece godine,lolololo
Do tad će me mine želja. lolo
Нисам школовао у овом домену па се надам да постоји неко ко мож да ми одговори овде:
Ако постоји ''природна'' смрт, каква је то онда неприродна? Мсм, јел постоји нешто изван ове природе у којој живимо да може да изазове крај живота?
Па рецимо метак. Он уопште није природна појава... Мсм ако си на то мислио а не на паранормалне активности..
Semantika doktore - prirodna smrt je kad se mašina sama ugasi, neprirodna je kad ubaciš francuski ključ u transmisiju.
Па, сви смо ми из исте природе- и тај француски кључ је изливен из исте земље из које и машина.
Не знам, што се више удубљујем, све ми више прегорева мозак.
jebi ga, svako umire od necega. prirodna smrt je aj da kazemo ako se umre od bolesti u starosti, pa se i ne radi autopsija, pa kazes umreo od smrti - iako je od necega umro (grip, rak, gorusica, jebemligasta...)
nasilna smrt je ovo sto bruce kaze, kad ubacis francuski kljuc.
neprirodne smrti nema valjda :)
Мада, што ти рече, семантика- у нашем поимању, ''природна'' смрт је смрт која није директно узрокована поступком неког другог живог бића или природне појаве.
U pravu je Jankela, nema 'neprirodne' smrti.
Smanji opijate decxko.
Па, једино да долети нешто из другог универзума или галаксије па да покоси неко биће из наше галаксије :Д
Бих ја, ал нисам дрогиран но сам докон :/
Možda ako te rokne meteor, eto on nije sa zemlje. :)
Ali, ako si po prirodi meteoropata, onda nije ni to.
Za meteoropate je neprirodna ako ga rokne asteroid ili kometa.
Mnogo klabingujete decxko!
zasto je voda u kupatilu hladnija od one u kuhunji?
Зато што је у кухињи рерна у којој крчкају сарме.