Разноразно питање

1. Не враћа се диоптрија послије операције, само много кеша треба да се то одради. Мој другар је одрадио и нема сад никаквих проблема, нормално дјечко види.

2. Ja se raspitivao po srbiji je oko 1100e. A nije toliko pipavo sa socivima samo prvih par dana a kad je normalno niti ih osecas niti bilo sta. Ja sam ih skidao svako vece al i da prespavas nije strasno nego eto pocese da zajebavaju i do kurca.

3. E a jel nema vracanja dioptrije posle operacije? I kako ide oporavak? A stabilna mi dioptrija nije se povecavala dve godine tako da mogu na operaciju.

Može da se desi. U principu, vrati se ako nisi imao stabilnu dioptriju ranije. Mada može i u drugim slučajevima, ali su mu rekli da je to rijetkost i da može da se operiše opet. Meni se nije vratila aposolutno ni za trunku.
    Prvih nedelju dana se intenzivno paziš, znači nema umivanja, nema kontakta sa prašinom, koristiš dvije vrste kapi i to je to. Ako se pridržavaš, neće biti nikakvih komplikacija.
    E da, bitna je i debljina rožnjače, ako nije dovoljno debela, ne može da se operiše.

4. A cimanje je ponekad nositi sočiva, zagineš u gradu, navataš neku ribu, ona te zove kod nje, a ti moraš da odbiješ jer nisi poneko kutijicu za sočiva, nemaš gde da ih skineš, a ne smeš sa njima da spavaš :(((((((

5. Ne smeš da jebeš sa sočivima??
    :(
    Mada, realno, i naočare je red skinuti.

6. Smem da jebem sa sočivima, ali mi se posle jebanja prispava, a ja ne smem da spavam jer imam sočiva, a kući ne mogu dodem jer hoće da se mazi........

7. Cista laž, poznato je da vukajlijasi ne jebu :). A inace moze se prespava sa socivima, ja dok je bilo ok sam par puta prespavao o sve bilo u redu.

8. Može sa mekim. Mislim da sa tvrdim već nije preporučljivo.

9. Može sa mekim. Mislim da sa tvrdim već nije preporučljivo

Nikako, ujutro možeš samo da ih tražiš po očnoj duplji.

10. Ipak mislim da je bolje da se spava sa tvrdim nego sa mekim.

11. A inace moze se prespava sa socivima, ja dok je bilo ok sam par puta prespavao o sve bilo u redu.

Pa može, ali ćeš onda dimaš problema sa očima, biće ti crvene i tako to. JERI TI VAŽNIJE ZDRAVLJE ILI JEBANJE KAŽI TI MENI?

12. Nikako, ujutro možeš samo da ih tražiš po očnoj duplji.

Poenta je da ti prilikom spavanja, tvrdo sočivo može povrijediti oko. Meko ne može. Ni sa njima nije preporučljivo spavati duže od par sati.

13. Ipak mislim da je bolje da se spava sa tvrdim nego sa mekim.

Ponovi to kad ti nekad bude gužva u kasarni pa vas smeste po dvojicu.

14. Јел постоје неки шампони специјално за прање браде?

15. Постоји али сумљам да ћеш да нађеш то код нас

16. Tako je, pravi krajiški delija pere svoju bradurinu mešavinom pepela i goveđeg loja, a ako nisi pravi krajiški delija šta će ti brada.

17. De, bre, ionako se ide na onim 5 u 1 sredstvima za pranje kose, umivanje, brijanje, tuširanje, ko još da se petlja sa plakanjem brade.
    Ne videh to, možda ima u tim većim parfimerijama, tipa Lili i sl.

18. Нервира ме што се коврџа и мрси јебо јој пас мајку па ако може то икако да се реши.

19. Umači u ženinu pičku xe xe

20. пробо сам невреди

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.