Разноразно питање

1. Imam dilemu. Prosle godine sam preneo predmet koji ,,vuce" 8 bodova i ostao na budzetu sa 52. E sad, nacuo sam da kad prelazis u trecu moras da imas 96 (po 48 od svake) ukupno od prve i druge da bi bio na budzetu, sto bi znacilo da bih ja sad uz ovaj (jer, naravno, jos uvek nisam polozio), mogao da prenesem jos neki do tog broja poena? Kontam da se to razlikuje i da nije svuda isto pravilo, ali sta vi mislite, da l' to moze?

2. Misim da može, tj moglo je pre 2 godine kad sam ja studirao.

3. Za budžet ti je uslov 48 poena nakupljenih tokom ove školske godine. Nebitno iz koje studijske godine bili ti poeni. E sad, ne znam na kom si fakultetu, pa u zavisnosti od toga koliko ljudi ostvari uslov za budžet, ta donja granica može da varira, ali ovo su ti jedini zakonom propisani uslovi.

4. Ma ja sam na visoj.Na mom smeru sve zajedno nas koji smo ostali da studiramo nema 33,a toliko nas moze na dzetbu, tako da ce to biti ok ja mislim. :-D

5. Хтео бих да питам, зашто Каизен прати неке ауторе?

6. И ја сад кажем да је педер и добијем бан?

7. jel izišo vojvoda?

8. jeste,al se vratio

9. Инспирисан овим статусом морам да вас питам...

Ракијештина
    ХАХА САД ЗАМИСЛИТЕ КОЛКО БИ СВАКА КАФАНСКА ТУЧА ИЛ ЈУРЊАВА И НАСИЉЕ ПО ПОРОДИЦИ БИЛА ЗАБАВНИЈА И УРНЕБЕСНО КОМИЧНА ДА У ПОЗАДИНИ ПИЧИ ОНА МУЗИКА ИЗ СРЕЋНИ ЉУДИ КАД ИЗБИЈЕ БЕЛАЈ(НПР ОНА КАД АРАНЂЕЛ ЈУРИ ОСТОЈИЋА СА БУШИЛИЦУ) НЕЗНАМ КАКО СЕ ЗОВЕ

ЈЕ Л' ЗНА НЕКО ДА Л' ИМА НА ЈУЋУБУ САМО ОВАЈ ИНСТРУМЕНТАЛ И ПОД КОЈИМ ИМЕНОМ?

ЕДИТ: Тоета музика. https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=u8auHwJusvU#t=61

10. Ne vidi ti se link, koja pesma?

11. Ео ти горе опис, није ни било линка до песме. лоло

12. Pa ta pesma iz Srećnih ljudi Coa. lol

13. Ракијештина
    ХАХА САД ЗАМИСЛИТЕ КОЛКО БИ СВАКА КАФАНСКА ТУЧА ИЛ ЈУРЊАВА И НАСИЉЕ ПО ПОРОДИЦИ БИЛА ЗАБАВНИЈА И УРНЕБЕСНО КОМИЧНА ДА У ПОЗАДИНИ ПИЧИ ОНА МУЗИКА ИЗ СРЕЋНИ ЉУДИ КАД ИЗБИЈЕ БЕЛАЈ(НПР ОНА КАД АРАНЂЕЛ ЈУРИ ОСТОЈИЋА СА БУШИЛИЦУ) НЕЗНАМ КАКО СЕ ЗОВЕ

Za kafanske tuče i jurnjave i nasilje i sve realno situacije, od sranja u wc-u do polaganja diplomskog i aktiviranja hadronskog kolajdera rezervisana je ova zikamu

https://www.youtube.com/watch?v=4SNUTbmXE0E

14. DANICE POJAČAJ RADIJO, MOŽDA NEKO PRISLUŠKUJE

15. Leri, pizda nije ubacila opis nego samo neki link ka fejsu, a nije radio, pa sad ja ispadoh, namestio me peder!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.