Разноразно питање

1. Koj' kurac bre? Zasto mi je na Fejsu, 80% postova na pocetnoj od nekih ljudi koje nit' znam, nit' sam im prijatelj, nit' pratim njihove objave,a bas mi i trni patka sta pisu? Zasto ja to gledam sad redovno??? Da napomenem, nisu sponzorisani linkovi, ovo su normalni profili nausmicnih ljudi. Opet kazem, KOJ' KURAC BRE???

2. Tvoji ih prijatelji lajkuju ili komentarišu, zbog toga. Nema na čemu.

3. Nije, uvek ti onda stoji iznad ko je i da li je lajkovao ili komentarisao,a da napomenem i da pola tih ljudi i ja nemamo ni jednog zajednickog prijatelja. Mislim, vidjam postove od neke babe iz pizde materine, slike familije i to. Da l' stvarno moram to da gledam?

4. Kolika je tolerancija alkohola u krvi kad te zaustave u saobraćaju? Prevedno u čašice rakije, flaše piva??

5. четрес пива

6. Jedi govna, stvarno moram da znam.

7. Jedna čašica žestine ili jedno pivo, otprilike.

8. Koliko sam ja upoznat sa novim propisima, nula zarez 3. To ti je maksimalno jedno pivo ili jedna čašica, a i to samo ako si preko 60 kila.

9. cuo sam da zvakanje orbita od eukaliptusa znacajno smanjuje rezultat prilikom kontrole

10. cuo sam da zvakanje orbita od eukaliptusa znacajno smanjuje rezultat prilikom kontrole

http://i.minus.com/jOnjgmSXeDfw9.jpg

11. korijen eukaliptusa, Dare. ti kao pripadnik nebeskog naroda bi trebao da znaš to.

12. Bruce, na koje pivo misliš, na klipaču ili ono malo 0,33? Koliko je promila ako šibnem jedno 0,33 pivo?

13. ko sam ja razumeo misli se na pola litre, mada je bolje da proveriš sa još nekim - lično smatram da je bezveze i to jedno popiti, radije uzmem gejfrut ili kolu

14. Kažu da kupinovo vino ne šuta mlogo u glavu... lol

15. Kažu da kupinovo vino ne šuta mlogo u glavu... lol

Istina, ali motorika je ponižavajuća. Iz iskustva govorim.

16. Pošto je to kupinovo vino?

17. Ја сам пио домаће само. Мислим да је на Копаонику било типа нешто око 400 динара за литар, а одлично беше. Код сељака нађеш. Нисам сигуран како и где можеш да га купиш, а да ваља, ван села.

18. Ovde je jače od 400 dinara, mislim da ide i do 1000. Al da je zdravo jeste.

19. Sinđeliću ma gde moraš, na taj post klikni u gornji desni ugao, blokiraj i ukurac.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.