Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Gde su svi oni samoproklamovani jugosloveni sa jutjub komentara kad ih je toliko ja niti sam cuo za nekog niti znam nekoga da poznaje
Da li se neko seća koja je ono četnička pesma sa nekog radikalskog mitinga koju su montirali na neki klip gde su hrvati okupljeni treba mi makar koja je pesma pa da nađem video, još bolje ako neko ima link
Spremte se spremte je bila setio sam se, naći ću sad sam
Brt ozb treba da poradis na gugl vestinama
Ok
Нешто размишљам, је л' Панћера Олаников мали кер?
Pudlica njegova, kučkica.
Odlično pitanje.
Pitanje za moderatora:
Hoćete li svakom LEGENDARNOM autoru odabrati definicije čim banu na sajt kako bi ih nekako privoleli ili izmolili ili šta god da je poenta tog jadnog poteza da ostanu ovde malo i ulepšaju nam druženje njihovom LEGENDARNOM pojavom?
Šta se desi ako odabrana ne pomogne, koji je sledeći potez?
Kakvo je sranje izmedju Rusije i Britanije?
Pa Rusi navodno otruli nervnim gasom britanskog duplog agenta i kći mu. Englezi povukli svoje diplomate, ovi isto itd...
Lolčina
Dupli agent jebeni
Rusi su govna jbg vrlo verovatno da jesu
Meni Englezi veća govna. Plus ne verujem nervnim gasom da bi Rus išao, može da te skenja na hiljadu elegantnijih načina.
Bohore, ne pali se.
https://image.ibb.co/hUtdHH/IMG_20180405_193152.jpg
Odličan štos Apofise
Zap Rusi i elegancija zajebavas li me
Boh lik je u Rusiji već bio i u zatvoru na odsluženju kazne jer je provaljen da radi kao gent Britanaca valjda, mogli su da ga ubju kao psa milion puta i da niko nikad i ne sazna da je otišao u kurac. Malo nema logike da ga puste da odsluži kaznu, zatim ga razmene sa Englezima i fazon osam godina kasnije nekom Volođi padne na pamet ''e a mogli bi da roknemo onog debila''.
Taj da je bitan ne bi video englesku ni na slici
Preporuka za mini pekač za hleb??
питање за радјард куплунг.
ne bre, ja sam postavio pitanje ovaj put
Preporuka za mini pekač za hleb??