Разноразно питање

1. Koje je ona godiste kad je 2005. bila u ovom spotu jbt, neko 85. cenim...

Gledam slike sad, sto je mladja bila to je lepsa bila

2. treba lakiram neki stočic mali, sav bio ispucao, pa sam uzeo onaj zaštitni završni lak i uljani razređivač, pa jel može neko da mi kaže kolko razređivača treba da sipam u lak? jel malo po malo da dodajem dok se ne razredi fino lak ili kako je najbolje?

3. Treba 75/80 prema 25/20 odnos da ti bude zavisi sad ali piše vrvt na pakovanju

4. ne piše što je najgore, pa zato i pitam, al kontao sam tako oko četvrtine da ide razređivač. fala ti na odgovoru brzom :D

5. Nemam pojma brt šalio sam se nemoj raditi što ti ja kažem

6. Osim ako ti ne izvodiš duplu šalu nadamnom i uopšte ne lakiraš stočić hmmm

7. mada deluje mi kao dobar savet, probacu ga opet jer bolje i to nego da ne odradim poso

8. A odoka razređuješ, dok ne postane fin za uporabu, jebiga xD

Djoks Stajl
    Koje je ona godiste kad je 2005. bila u ovom spotu jbt, neko 85. cenim...

Gledam slike sad, sto je mladja bila to je lepsa bila

1982.

9. Imate li nekog ko kuca diplomske?

10. сто грама ноктију сипај урадиће посао

11. Када купујемо нову RAM меморију, да ли је довољно само знати који је DDR тип или треба још нешто гледати да би била компатибилна?

12. ranije je valjda moralo da se gleda da im se podudaraju brzine tj frekvencija u mhz, ja nisam rizikovao prodao moju staru ram od 4gb i uzeo novih 8gb

13. e a sto nema vise dnevnjaka, i jel frenki stvarno u zatvoru?

14. Pa jeste u zatvoru zbog one trafike valjda od pre neki dan

15. Pa digao pet bokseva cigara i aparat za dopune haha

16. Kucao sebi od kuće kao voćkice, dopune mu život upropastile

17. koji blam ako je istina hahha, krades cigare jadnice ciganski...i dopunu, ko to jos koristi uopste
    jel ima neki link?

18. Haha a zajebavas coa

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.