Разноразно питање

1. Uplati premium ne ciganisi se ceo zivot

2. naci kad cujem ovakce savete u roku dan dva resim problena

Ima x tih aplikacija koje resavaju to

3. Ima onaj youtube vanced ne znam el to sljaka

4. brt instaliro sam sveze neki tv i vidim da android x3 gore nego na pc sto se jucuba tice

5. Ja samo za vanced znam, vidi izguglaj nesto drugo ako to nema vise

6. Pustio mi danas 45sec reklame, fazon imas opciju next al ti prebaci na novu bukv mora izgura 45sec

7. 1. YouTube Premium
    Cena: Plaćena pretplata.
    Prednosti: Legalno i bezbedno, uklanja reklame, omogućava preuzimanje videa i reprodukciju u pozadini.
    Kako se prijaviti: Pretplati se direktno preko YouTube aplikacije ili YouTube Premium sajta.
    2. Revanced (nastavak YouTube Vanced)
    Opis: Nezvanična modifikacija YouTube aplikacije, slična Vanced-u, koja uklanja reklame i dodaje dodatne opcije.
    Kako instalirati:
    Preuzmi APK sa zvanične zajednice Revanced na Revanced sajtu ili GitHubu.
    Instaliraj aplikaciju prateći uputstva, obično zahteva i dodatnu aplikaciju "Revanced Manager".
    Moguće je da ti treba root ili dodatna "MicroG" aplikacija za prijavu na nalog.
    Napomena: Ovo nije zvanično podržana aplikacija, pa je koristi na sopstvenu odgovornost.
    3. NewPipe
    Opis: Open-source aplikacija koja omogućava gledanje i preuzimanje YouTube videa bez reklama.
    Prednosti: Laka, bez reklama, ne koristi Google servise.
    Kako instalirati: Preuzmi APK sa NewPipe sajta.
    Napomena: Nema mogućnost prijave na YouTube nalog, ali omogućava listu omiljenih kanala i preuzimanje.
    4. Brave Browser
    Opis: Internet pretraživač sa ugrađenim blokatorom reklama.
    Prednosti: Možeš gledati YouTube bez reklama direktno u pretraživaču.
    Kako koristiti: Preuzmi Brave iz Play prodavnice i otvori YouTube u pretraživaču.
    5. LibreTube
    Opis: Alternativa koja koristi YouTube API i omogućava gledanje sadržaja bez reklama.
    Kako instalirati: Preuzmi APK sa LibreTube GitHub stranice.

8. *ako iznabodem nesto javljam

9. Jeste li u strajku sutra angeli

10. *ako se udostojim sutra oticu sa makinom da izblokiram raskrsnicu zinat esenes mejmunima

11. to optrl da ljudi oce rade bi bio master plan, dovoljno desetak mejmuna po raskrnisci se pojavi

ovo zonfa

https://nova.rs/magazin/prica-se/vozac-u-beogradu-automobilom-brani-studente-koji-protestuju/

12. Caro probaj Brave, ja ga koristim inace na mobilnom za sve, pa i YT, nisam nikad imao reklame. Ranije je bila ista prica i za mobilni Vivaldi, al onda ga je YT prejebao nekako pa su se pocele pojavljivati, ne znam sad da li su patchovali to

Nisam u strajku inace jer radim za strance, Vucicu ne placam cak ni porez, al gledam bar dispostujem onaj drugi strajk pa necu danas nista da kupujem i zAvRsAvAm po gradu

13. Ma to je preglupost šTrAjKuJeM tako što neću kupovati danas već sam juče kupio šta treba
    Jedino tu profitira ona što radi u prodavnici za jebenu crkavicu, manje gužve manje cimanja za nju. I to je nešto

14. besmisleno bukv, ima smisla ako se bojkotuju odredjeni proizvodi ili firme

15. Pa vidim da ce da se ubuduce bojkotuje dosta kafica i restorana brze hrane, makar se desava nesto

16. brave browser za tel i pc takodje preporucujem, dok se i to ne EnTSHitiFIkuJE, vec su poceli neki brave VPN da reklamiraju malko napadno

17. људи ја не знам шта је овај сајт само сам тражила мимове о вутри

18. Dešava se da se slučajno registruješ, opušteno

19. Sljaka brav brovser lepo fala internet prijatelji

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.