Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Jesam verovatno.
Man to se meni dešava i to obično kad sam na fejsu, kontam da je zavera gugla i da će se to dešavati sve dok ga ne kupi od Cukerberga. Ozbiljno mi se govno krašuje često, ali ne kad sam evo na vuki ili jutjubu, ali fejs... obavezno.
I meni je bilo tako do nekog trenutka, odnosno dok nisam resio da reinstaliram ove kurce, tad me je i IE izdao.
Ja sam isto tako više puta brisao i ponovo skidao i insalirao i ne pali.
Instaliraj nekako antymalware, standardni antivirusi ne mogu da pronađu ove zajebancije koje drkaju sistem tako pomalo.
Znači anti malware, ne anti virus.
E kad to odradiš i kad to nađe sva sranja, onda reci jel pomoglo.
E mislio sam na Javu i Flash, ni meni se nije nista menjalo nakon reinstalacije Hroma.
Јел су модератори подврста жандара?
Možeš me zvati kako god hoćeš.
Е, а, јесте извалили одабране постере?
Сви су пре три и четири дана и сви су врхунски.
Skinuo sam onaj antiroot sto je celt postavio. Nije pomoglo lolo. Antimalware cu morati nekako preko fona da skinem pa da prebacim.
Mozes li da pomognes nekako lolo.
Mogu, skini Combo Fix. Retro je program. Prati uputstva (procitaj onih par recenica koje ti izbaci) i pusti ga 10,15 minuta da odradi sta ima. Nakon toga ce raditi sigurno.
http://www.youtube.com/watch?v=kpZhZAr1cQU&feature=related
zašto si me evropejci ložimo toliko na azijatkinje? ne kažem svi, ali većina.
Mi nismo u Evropi. Zaboravio si?
bar smo u atlasu dio evrope, to sam mislio :-D
Ја се не ложим.
И од ових пет бар две имају киту.
Азијаткиње су добре рибе, маштовите порнићарке и имају уску пичку.
И од ових пет бар две имају киту.
nisu ovo "tajlanđanke" :-)
Sitne su i izgledaju kao devojčice, pa ovi što se lože na takve valjda vole da imaju osećaj kako su krupni, muževni i zreli.
Све је то исти курац.