Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Sitne su i izgledaju kao devojčice, pa ovi što se lože na takve valjda vole da imaju osećaj kako su krupni, muževni i zreli.
može biti. meni svaka izgleda kao srednjškolka :-D
Gazimudo mađijo, kupujem ti šta hoćeš kad dođeš sledeći put na VOS lolo.
RADI MI KOMP PONOVO, MNOGO SAM SREĆAN!
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/02/26/article-1156288-0300A73B000005DC-822_468x313.jpg
Gazimudo mađijo, kupujem ti šta hoćeš kad dođeš sledeći put na VOS lolo.
Nista brate. 100 evra.
Znas kako kaze brat Dzoker
http://4.bp.blogspot.com/-xUzaK1qqOsQ/UC5se62u7oI/AAAAAAAABJQ/3J9tZA9_KCo/s1600/if-you-re-good-at-something-never-do-it-for-free-11.jpg
Znam to haha, citirao sam ga skoro na nekoj temi.
Ово није Џокер, ово је Костић бре!
Zašto kačite ove Htrvate sa šahonicama?
Znam to haha, citirao sam ga skoro na nekoj temi.
E kul onda. 200 evra.
EDIT: A za pocetak mozes mi se javis. Prosli put na VOSu pozdravljas se sa ljudima, dodjes do mene i okrenes se i zapalis. Ja reko ckode se naljutio.
A mislio sam da smo se pozdravili bili već hahahah. Sećam se tačno.
OK onda. 300 evra.
Ili pivo lolo.
We have a deal!
danas se registrujem na bet at hom pa izađem. sada se oću ulogujem, a nemam i traži mi kladioničarski broj računa? gdje je to? ne sjećam se toga kada sam se registrovao.
može veverice, ali ne mora značiti da će htjeti.
Ееее, има к'о оће. :)
Само да Казан прво размодује мода који ми је обрисао ту дефку. лололо
jebala te defka, ne shvataj ozbiljno sajt, postaćeš kostić :-D
Пу, пу, далеко било. Јес да се зовемо исто, али ја нисам таки човек. Зајебавам се бре, оно, није дефка ништа посебно, ал ми некако драга... :Д
Zmaje to ti je ja mislim u mejlu, sest brojeva. A gde nadje bas na bet at home, govno kladionica?