Разноразно питање

1. Jesi probao ovo sa cekiranjem? I jesi proverio dal vazi za kladjenje bonus? Ja tek sad videh pvt. Ako oces nesto da pitas salji tamo da ne spemujemo

2. ma smorio sam se, kada čekiram automatski mi povećava ulog, u pm.

3. Zašto su, dokurca, vlasuljarulasbansbasdbkj90 odabrane sve definicije? Kojeg moda je on dupli ili kojem modu je dao šupka da se odaberu onakve umobolnosti?

4. Нису све, него 5 од 6...

5. Odlično, 5 od 6 a realno jedino je ona prva dobra, ona je lijepa definicija, ali je u tom momentu još bio normalan.

6. Одабране ради троловања.

7. Skočko, okrutan je to svet.

8. Ја га нисам подносио од кад је дошао на сајт. Бедан, али много бедан и лош трол. Него јебига, нема више ко да га чува.

9. nema ga na searchu, el ima neko link da vidim o kome se radi?

10. http://vukajlija.com/recnik/autori/30715

Ја бих га одбановао, увек се нађе нешто кохерентно за прочитати са обе стране.

11. Ma zajebi sa Vlasuljarom leba ti...

12. Ali zašto vam on toliko smeta? Koji kurac jebote, sad treba da odstranjavamo ljude samo zato što nam se ne sviđa njihova priča? Evo mene se ne sviđa Avvl, ajmo jedan trajni ban za nju, a sve zbog ovoga: http://78.46.17.149/vrhunac-samopouzdanja/593792#comment_2257397 . Čovek je napisao kritičko-duhoviti komentar na sranje definiciju i neko ti reče da si đubre? I prođeš nekažnjeno naravno.

Mene ustvari boli kurac za Avvl i njoj slične, znam da nam nije isti sklop mozga i niti će ikad bit, kurcu fala, vi imate ortačko plusiranje i šupkanje a mi imamo obraza, to nam ne možete uzet ni da nam udarite najtrajniji ban svima ponaosob.

13. e a el i vas izloguje kad kliknete na ovaj linak sto je mesa stavio? btw nisu onom liku defke lose, ali nisu ni za odabrane bre..

14. niti je pljuga banovan samo zbog tog komentara niti je Vlasinarb banovan samo zato što nam se ne sviđa njegova priča, ti gledaš njhove uloge iz svog ugla, a mi moramo da ih gledamo iz svih uglova...

ako te Avvi uvredi, pošalji mi PVT sa linkom do uvrede, biće banovana kao i svako drugi, ali ako si video da je ona nekog tamo negde možda uvredila to još uvek ne znači da ona ide po sajtu i serijski balavi po sadržajima koje tu nađe...

15. Mene prije desetak minuta izlogova, ne znam na šta sam bio kliknuo, ja se ponadao da se neki moderator smilovao pa me banovao na koji sat.

16. I mene izlogovalo.. lolololo

17. drugi je link vukajlije, ko ono s m.vukajlijom.com, zato te izloguje

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.