Разноразно питање

1. Tako je! Neko se najebe mile mame nekome i ne dobije ništa a ovaj kad mu odgovori sa "Mrš" odmah dobije ban i kao "Mrška autore i hoće da se plodi sa stabljikama kukuruza".
    Pravda za nižu klasu!
    I previše čuvate ženke na sajtu.

2. serijski balavi po sadržajima koje tu nađe...

Upravo to, ovaj Pasuljar se na ovaj ili onaj način pokenjao po svakome sa kim je došao u kontakt na sajtu. Pita se čovek zašto je njega bog kaznio da deli vazduh i sajt sa intelektualnim patuljcima. O trolovanju, versko-nacionalnom podjebavanju i izigravanju Nataše Kandić, Sonje Biserko i Čede Jovanovića spojenih u jednu osobu je suvišno i pričati.

3. Meša kači viruse ovde! ;) Inače taj apljuga je ostavljao trol komentare, ima čak nekoliko zanimljivih koji su kačeni na smešan printskrin ali su ga ipak banovali. Što se tiče Valsinarba, treba da se odbanuje, jedan je od legendi sajta što vi koji ga stalno prijavljujete nikada nećete biti.

4. aapljugaa je išo pa sajtu i srao, što možeš videti po njegovim komentarima...

5. Mene ustvari boli kurac za Avvl i njoj slične, znam da nam nije isti sklop mozga i niti će ikad bit, kurcu fala, vi imate ortačko plusiranje i šupkanje a mi imamo obraza, to nam ne možete uzet ni da nam udarite najtrajniji ban svima ponaosob.

ovo je tako u stilu- BA TJU KEN NEVER TEJK AR FRIDOM!!!!11

6. Znam što je aapljuga banovan, dupli nalog trajno banovanog autora ollanika, i svaki sledeći će mu bit isto banovan, bez izuzetka, a Valsinarb isto znam što je banovan ali znam i da to što se mnogima ne sviđa igra isto ulogu, a Avvl je, tvrdim, užasna osoba. Takvi bi i preko mrtvih gazili, samo da svojoj guzici ugode. Prelistah joj malo komentare i do tog zaključka sam došao. To je taj tip ljudi koji bi zabranio i odstranio sve ono što im se ne sviđa, dok se s druge strane zalažu za jednakost i kurce palce. Ne tražim ja ban za nju, ono sam onako bezveze rekao, nisam pobornik banova osim ako se baš ne mora, nego sam samo htio da izrazim nezadovoljstvo zbog... zaboravio sam čega, razumi me, popio sam pola litra čokoladnog mlijeka pa mi je mozak na otavu. :0

7. Mene ustvari boli kurac za Avvl i njoj slične, znam da nam nije isti sklop mozga i niti će ikad bit, kurcu fala, vi imate ortačko plusiranje i šupkanje a mi imamo obraza, to nam ne možete uzet ni da nam udarite najtrajniji ban svima ponaosob.

ovo je tako u stilu- BA TJU KEN NEVER TEJK AR FRIDOM!!!!11

Možete da nas banujete, ali ne i da nas banujete!

8. E, Mesjo, za AvvI se slažem sa tobom. Ona je latentni Valsinarb.

9. MOŽETE DA NAS BANUJETE ALI IPAK NEMOJTE! Pliz.

10. Meśa, da im u kratkim crtama kažem, previše forsiraju mamine/tatine maze na sajtu. Pun ih je kurac na sajtu. "Aj ovaj mi rekao mrš, banujte ga" i takvi fazoni.

11. valsinarb je vanserijski serator. on je u nekom propovjedničkom modusu i pokušava da nas idiote skrene na po njemu pravi put, njegov put. ne bira sredstva, vrijeđa ljude, nekada otvoreno, nekada suptilno, ali najgore je kada počne biti pametan, samo zbog toga je zaslužio trajni.

12. Pa možete li da ga ignorišete? Ima puno većih seratora nego što je on, vjerujte mi.

13. I ona anchy stalno nešto kenja i otvara bezvezne teme na forumu. Saće dispadne da sam ženomrzac.

14. ima masteru, ali se oni ne petljaju svugdje.

15. Ona je latentni Valsinarb.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Pa AvvI i traži ban ko zna koliko dugo pa ništa...

16. Pa samo iskulirate. Takvi najviše mrze kad ih neko kulira.

17. Pa samo iskulirate. Takvi najviše mrze kad ih neko kulira.

Imaš pravo, ko pazlfoks na četu danas... loš pokušaj trola...

18. Znam što je aapljuga banovan, dupli nalog trajno banovanog autora ollanika

Ja ovo nisam znao, banovao sam ga jer mnogo kenja po komentarima, pri tom čak izjavljuje nepto tipa "došao sam da se ko čovek poserem na defku"...

UBR, pljuga ima jedno osam duplih naloga za koje ja znam, od čega je barem tri trenutno aktivno, koliko treba naloga da bi neko učestvovao na bilo kom sajtu koji je potpuno besplatan?

19. neke stvari ne možeš iskulirati, sve ima svoju granicu.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.