Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ali ovo nije slika nego klip. Dao bih link ali bi ga onda svi gledali i hm, klikali, tako da bih ja ostao bez imena moje drkarice.
danas ukucam svoje ime u gugl i na prvoj stranici u prvom redu izbaci moju sliku. kako se to moglo desiti i kako to mogu ukloniti?
Nikada nisam bila udružena SA NI JEDNIM MODOM, Bruce to najbolje zna. Ne voli me ni on, samo je fer. Jedna sam od najomraženijih autorki na sajtu jer sam počela u tom stilu i garant neću slavno završiti jer mi je do toga stalo kao do lanjskog snega.
Banovana sam bila uvek kad god sam zaslužila.
O mom mozgu ne želim da komentarišem ništa, jer krenem li - počeću od većine vaših da bi do mog uopšte stigla - a to neće valjati.
Ako me ne voliš - otvoreno mi bre kaži - ne prozivaj me po forumu i ko zna! Dođi mi na defku i ispsuj me. Ili u pvt-u, isprazni svoje frustracije. Razmem ja sve psihološke momente, ponajviše volim, :čitaj: OBOŽAVAM da nerviram takve jer im tako čistim mozak od otrova, dok pizde emituju određenu energiju, to oslobađa, činim dobro delo. :) To je vrsta psihoterapije, primenjiva doduše u svetu. Jeste da je ovo daleko od sveta ali eto - šta da radim kad se pacijenti sve više nude?
Dalje ...
OVDE SE IGRAM. Kapiraš? Sumnjam. Igra je komplikovana stvar.
ne verujem da mozes da uklonis, eventualno da nadjes sajt odakle je izbacena slika i da posaljes mail da te skinu odatle...kad sam ja kucao svoje ime na guglu, ispalo je dosta clanaka o teniseru koji se zove i preziva isto kao(a u to vreme sam i ja trenirao tenis), pomislio sam da sam postao slavan a da to nisam ni znao..kad sam pogledao slike, ispostavilo se da je to drugi Nikola :(
volimo te, do jaja te volimo, avvl
super znači, i ja se zovem nikola.
Ovde si usrala motku.
Voleti je za mene najsmešnija reč na svetu. Šteta. O aahahahhahahaha ne mogu da se suzdržim, rasplakaću se dakle .....
kako volim ljude koji tripuju da ih svi mrze.osjecaju da su iznad ostalih i onda kao mrze me jer sam bolji. ali, pucanje kurca nije mrznja, djeco, ne, ne.
Avvl, sve što si napisla moj mozak je registrovao kao
I take pisu statuse na fejsu tipa "Dusmani ljubim vas u celo kad obraza nemate!"
to se kaže "stidi se guzice kad obraza nemaš"
Svuđe si vrata guzicom zatvorio... :)
jesam. praznih ruku od niđe ne odlazim. :)
Potpisujem!
Ajde prekinite s popularizovanjem moje malenkosti ovde, ne treba mi reklama.
Ja te ne mrzim, samo mi ideš na kurac sa tim proseravanjima, prema takvim osobama ne mogu da osetim ništa.
Da ponovim, AVVI, PRETERANO SEREŠ! I tripuješ da si uberkul, uberseksi i slična sranja.
Za ovo prvo odmah da ti kažem - NISI, a za ovo drugo... Mogu da ocenim jedino ako baciš sliku dojane ili bulje. Ali i to verujem da nisi. I bre tripuješ kako si samo ti povređena na celom jebenom svetu, aukurac.
ne treba, ali nije ni zgorega pomalo :)
praštaj, nisam pratio temu, sada sam se uključio.
Koliko Golf dvojka može da izađe u trećoj?!?!?!
Fabrička, ne tjuning bičarski.
uz kokote može, ladno.