Разноразно питање

1. Ја сам од чоека чуо да је голф двојка 1.1 прилично еластичан и добар за претицање шлепера на узбрдици.

2. nemoj, uči se na tuđim greškama, pametnije je.

Nisam ni znao da si imao takvu nezgodu.

3. Kakaricka znači? Dobro, hvala na ispravci. lolek

4. golf dvojka bi po mojem mišljenju trebao da bude svačiji prvi auto, da mu nije žao da ga cukne i tako, kada kasnije bude vozio bolja kola da ih zna čuvat.
    EDIT: može i jugo. mada nikad nijesam imao juga pa ne znam zasigurno.

5. Za tu rabotu bolje jugo. Doduše, to je kod vas endemska vrsta.

6. има ли још ко проблема са прављењем реакција?

7. E zna li neko kako se pravi kafa u ovim espreso aparatima kućne upotrebe.
    Ja dobio neki gaggia syncrony logic al veze ja neam kako dje i šta se ubacuje.

8. па мајку му, мислим да кафа за те апарате долази упакована у оне кетриџе, које инсертујеш у апарат на сличан начин као и конобари што праве еспресо на њиховим апаратима, убациш, пустиш воду и припремиш шољицу доле

9. па мајку му, мислим да кафа за те апарате долази упакована у оне кетриџе, које инсертујеш у апарат на сличан начин као и конобари што праве еспресо на њиховим апаратима, убациш, пустиш воду и припремиш шољицу доле

Ne mora da bude. Česta je i druga varijanta sa klasičnom espresso ručkom koja se napuni kafom i ispresuje se (obično na samom aparatu postoji okrugla pločica na koju nasloniš ručku sa kafom (sa donje strane) i pritisneš jako da nabiješ.

10. па јесте адвокадо, може бити и тако ал' шта онда човеку није јасно, смајли

11. espreso je za vilenjake, pravi kauboji piju crnu kafu bez šećera i to pola šoljice mlevene kafe u pola šoljice vrele vode...

12. Није турска, него домаћа! ИЗДАЈНИЧЕ СРБСКОГ РОДА!

13. Nije ni domaća nego brazilska...

14. И ово што каже ЦКМ. Де су плантаже кафе у Србији? Ћутимо, а?

15. И засхто ова тема хотје да испусти дусху?

16. Jel YeahBatchu? Ćutimo a?!?!?!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.