Разноразно питање

1. Де су плантаже кафе у Србији?

Nije valjda da ti ozbiljno veruješ kako je u Srbiji u kesici kafe zaista kafa? To je sve soja i ječam uz dodatak kestena...

2. То. ДОМАЋИ КЕСТЕН!

3. Nije valjda da ti ozbiljno veruješ kako je u Srbiji u kesici kafe zaista kafa? To je sve soja i ječam uz dodatak kestena...

To nije istina, to su zagoreli svinjski čvarci do crnila, pa samleveni veoma sitno, da se ne provali, zato kafa i goji!

4. Брус, нажалост комшија држи пржионицу, а и кум је држао некад. Отприлике има око 60% кафе, трпа се пшеница због укуса као, а и због цене, и још тако неке зајебанције.

5. samo da se zna. većina kafe koju pijete je iz vijetnama, jer su tu proizvodi najviše kafe na svijetu.

6. Каки курац Вијетнам? Нама и кафу кинеску ваљају. лоло

7. Inače ako niste znali najskuplja šolja kafe je ustvari govno, i to nesvareno, bukvalno...

http://www.organvlasti.com/201110021383/kuhinja/pica/kopi-luwak-najskuplja-kafa-na-svetu.html

8. eto ti, a mi pijemo govna za sitnu kintu...

9. a sada čitam da je još uvijek 2. iza brazila. kafa je uglavnom prosječnog kvaliteta i potražnja za njom raste zato što je mnogo jeftinija od južnoameričke.

10. опет неке теорије завере

11. Pa bruce, mi smo pametni mi to za siću, a ameri 1000 $ za šoljicu...

12. kad im je bolje američko govno nego naše domaće :)

13. zašto su ameri ovoliko glup?

Zašto pitaš zašto su ameri glupi. lolololololo

14. већ два дана не могу направити ни постер ни реакцију. и са братовог пробавао исто не иде. има ли ко сличан проблем и зна ли како га ријешити?

15. Šta ti piše gore desno kad klikneš na tab POSTERI ili REAKCIJE, koliko imaš pravo da napraviš?

16. и даље стоји да могу правити 2 постера, односно 1 реакцију.

17. A kad probaš da napraviš jedno ili drugo, da li ti javi da će se pojaviti za koji minut ili te samo iskulira?

18. за реакције ме синоћ искулирало, а сада са братовог покушао исто направити постер да видим да није до профила, и тамо пише да ће се појавити, то је писало прије 25 минута.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.