То. ДОМАЋИ КЕСТЕН!
To nije istina, to su zagoreli svinjski čvarci do crnila, pa samleveni veoma sitno, da se ne provali, zato kafa i goji!
Брус, нажалост комшија држи пржионицу, а и кум је држао некад. Отприлике има око 60% кафе, трпа се пшеница због укуса као, а и због цене, и још тако неке зајебанције.
samo da se zna. većina kafe koju pijete je iz vijetnama, jer su tu proizvodi najviše kafe na svijetu.
Каки курац Вијетнам? Нама и кафу кинеску ваљају. лоло
Inače ako niste znali najskuplja šolja kafe je ustvari govno, i to nesvareno, bukvalno...
http://www.organvlasti.com/201110021383/kuhinja/pica/kopi-luwak-najskuplja-kafa-na-svetu.html
eto ti, a mi pijemo govna za sitnu kintu...
a sada čitam da je još uvijek 2. iza brazila. kafa je uglavnom prosječnog kvaliteta i potražnja za njom raste zato što je mnogo jeftinija od južnoameričke.
опет неке теорије завере
Pa bruce, mi smo pametni mi to za siću, a ameri 1000 $ za šoljicu...
kad im je bolje američko govno nego naše domaće :)
Kupujmo domaće. :)
zašto su ameri ovoliko glup? ovaj hoće da bude predsjednik, dakle trebao bi da predstavlja najsposobnijeg od njih.
Zašto pitaš zašto su ameri glupi. lolololololo
већ два дана не могу направити ни постер ни реакцију. и са братовог пробавао исто не иде. има ли ко сличан проблем и зна ли како га ријешити?
Šta ti piše gore desno kad klikneš na tab POSTERI ili REAKCIJE, koliko imaš pravo da napraviš?
и даље стоји да могу правити 2 постера, односно 1 реакцију.
A kad probaš da napraviš jedno ili drugo, da li ti javi da će se pojaviti za koji minut ili te samo iskulira?
за реакције ме синоћ искулирало, а сада са братовог покушао исто направити постер да видим да није до профила, и тамо пише да ће се појавити, то је писало прије 25 минута.
Nije valjda da ti ozbiljno veruješ kako je u Srbiji u kesici kafe zaista kafa? To je sve soja i ječam uz dodatak kestena...