Разноразно питање

1. Како се зову оне везене стварчице, што се каче по зидовима, а одају утисак некак'е простирке или ћилима или тако нечега, ал су наменски прављене за зид (нису гоблени) и каче се без рамова и зајебанција сличних, нег' само го ексер?

2. To u našem kraju imaš tuce. Mogu da budu tkane, i vezene. Ima i onih što se prave tako što se na džaku (onom za brašno) ubada tkanina iglom i to se zove bockanje. Piroćanka sam pa znam :) Eto. Nadam se da sam od neke jebene koristi. Pozz.

3. Ноу персонал нејмс плиз.
    Имаш неку слику тога? Да видим је л' то то?

4. mylyca

да ли знате за дете неке познате личности које се
    родило као инвалид, ментално заостало или тако да
    има неку болешчуру одмах по рођењу? сад нешто
    размишљам и не могу да се сетим ниједог
    примера...

Silvester Stalone je imao sina obolelog od autizma. Ne znam je li to onaj što je nedavno stradao. Lako je proveriti.
    Jedan naš istaknuti političar od pre nekoliko godina je imao sličnu situaciju. Ne znam šta je sa potomcima današnjih političara, oni sami deluju... Da ne lajem!

5. Је л' још неко има проблема са опцијом "Криејт њу керактер" на мемегенератору или само мене јебе?
    Има л' неко неку алтернативу поменутом сајту?

6. Evo Enemi, http://www.veleblagovnica.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/t/e/tepih38.002.jpgto je ta što se bode od tkanine ili vune, a ima ih raznih vrsta kao što rekoh, i vezenih, proguglaj

7. Ima li neka priplodna ženka u Paracinu sad a da je na ovom nekom certu? Hoću da vidim da li sam popularan, da li me žele jer sam vulajlijas. Gej stop. Cim stop.

8. to je ta što se bode od tkanine ili vune, a ima ih raznih vrsta kao što rekoh, i vezenih, proguglaj

Имала моја баба неке много кул, са неким пејзажима и тако тим... Знаш који детаљи... Брука! Ал није био овај фазон чини ми се, вероватно су били везени.

9. Lako me je prepoznati. Imam veliku gangrenu na vratu usled nejebice xd

10. Njenjemi, kao ovi moji?

11. Деки сабери се! лололо

Нано, па 'ди су ти?

12. Mi smo u osmom razredu imali nekog opičenog profesora likovnog koji nam je za domaći davao da radimo tapiserije. Po dve godišnje :)
    Samo jednu sam sačuvala, eno je u selu na zidu, neka borba petlova.

13. Igra li ko PES 6?

14. Samo jednu sam sačuvala, eno je u selu na zidu, neka borba petlova.

Ја бих тако нешто да ставим на зид поред кревета, много готивим те винтиџ детаље. А ово ми некако остало у лепом сећању.

15. Имала моја баба неке много кул, са неким пејзажима и тако тим... Знаш који детаљи... Брука! Ал није био овај фазон чини ми се, вероватно су били везени.

Moja baka još uvek ima - eno su u prizemlju - kakva su to čuda :) lololo pa domaća radinost, msm da spada u neku vrstu umetnosti

16. Njenjemi, pozadina na navataru.

17. Нано, ти држиш тепихе на зиду. :РРР

pa domaća radinost, msm da spada u neku vrstu umetnosti

Некада их било на тоне, сад ако нађеш неки негде...

18. Enemi, to što tražiš i jesu tepisi na zidu. :) U Rusiji se i danas dosta koriste.

19. Kako su divni ti ručni radovi, tako mi želja da naučim bar pačvork stil, ne mora tapiserija. Imam mašinu, ali ovu krojačku, umem da prišijem ona srca.
    Čitala sam "Dama i jednorog" od Trejsi Ševalije, ljubavna priča kroz tapiserije, ko ih stvarno voli uživaće u čitanju.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.