Разноразно питање

1. Pa kod nas ima cetiri zadusnica u toku godine pa ce mozda za sledece.

2. Ne verujem. Ove su najveće, glavne.
    Je l' gazda mason ili jezuita?

3. Сипана је течност за хлађење у ауто пре две године.
    Како да проверим да ли је течност за хлађење сада добра?

4. Не јавља се. Изгледа да ме је послушао.

5. Odes u autoservis da ti izmere kolicinu antifriza u mesavini i do koje temperature funkcionise.

6. Е, хвала на одговорима, ја хтео да видим да ли сам могу некако да проверим (а да није сркање лоло). Вероватно се преко зиме неће возити, па ћу зато прво отићи до сервиса да провере, а тек онда мењати кад буде било потребе.

7. Koji mod je bio zaduzen za postere u prethodnih par sati?Jebote, obrisan (tj nije mi ni objavljen) poster koji je surnajes puta bolji od trenutnih izliva retardiracije u toj sekciji sajta. Ne kazem da je za odabrane,al jebote, nemoguce da je toliko los da su ga obrisali odmah..

8. Pa mozda si se nesto sjebo jer morao je biti objavljen. I meni brisnuli mada i nije bio nesto(slika Gavrila Principa i komentar kapiten mlade Bosne).

9. Pa i prethodnih nekoliko postera isto tako. Aj neki jesu bili zajebancija, neki nisu, al reko mozda je samo meni smesno. Al ovo stvarno nije toiko glup poster. Mogao je da ostane,bar da pokupi minuse pa da ga obrisu.

Slika je naslov iz blica gde pise da "Svedjani uvoze smece zbog reciklaze" , a moj komentar je ?Posaljimo im cigane,trajno ce im resiti problem"

Ako je to toliko glupo da ne zasluzuje da stoji na sajtu, onda cu obrisati ove komentare i pokriti se usima..

10. (slika Gavrila Principa i komentar kapiten mlade Bosne).

Najbolji strelac mlade bosne lololo

11. Ja sam ga obrisao - pazi tekst: Šveđani uvoze smeće, pošaljimo im Cigane. Meni je to malo šovinistički, šta ti misliš?

12. A da, vukajlija je mnogo tolerantna, i nikad na njoj nije bilo fora na racun rasizma, zena u kuhinji, pederima itd.. Ok, nije problem, sad sam bar siguran da nemam smisao za humor.

13. Najbolji strelac mlade bosne lololo

Vidis, to je jos bolji komentar al mi nije pao na pamet ali bi i to obrisali.

14. na taj komentar ga ne bih obrisao :)

15. na taj komentar ga ne bih obrisao :)

Bruce, ti rece pre da se ne razumes u postere:)

16. Odaberi mi nesto.
    Edit: Dokazite mi da imam smisla.

17. Bruce, ti rece pre da se ne razumes u postere:)

Jebiga, sad nas je manje, nema više biranja posla :)

18. stižete li? mada i nema mnogo posla, nema gužve...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.