Разноразно питање

1. Vozi me na Pale preko ledina

2. Који доктор, нећу ни ове четри године завршити хаха :Д

3. Mene zanima jutros, osim kavurma i čvarci 'de ima da se kupe, kako je moguće da gomila ljudi na ovom sajtu koja rukobludi na raznorazna kenjanja po američkim, nemačkim, hrvatskim, albanskim i "sličnim" istorijama i obeležjima, uvek, ali UVEK burno reaguje na zajebanciju na račun srpske istorije i srpskih obeležja, i to sve pod skutom "udaranja na svetinju"? Je l' to neka šizofrenija posredi ili neprskano licemerje? Na kraju krajeva, kome smeta takva vrsta zajebancije, nek ide pa nek bije glumce iz serije Crni Gruja, nije se tamo ništa bolji tretman domaće istorije odigrao.

4. pa što udaraš na svetinju, ja prestao i da vidiš kako lepše živim...

5. Тако је, све то види онај од горе Брусе.

6. Mudro zboriš, Bruse, onako konformistički, ali iskreno. Vodio sam se i ja tom mišlju, samo mi ode na onu stvar količina besa usmerena ka inostranstvu, svi sad mrze sve oko nas i to je kao fora. Što bre ne odu pa prikolju nekog koga mrze, lako je postere praviti na tu "temu". Odeš lepo u neku albansku poslastičarnicu u Beogradu, tražiš gazdu i nabiješ mu nožekanju do balčaka i izađe ti slika sa komentarom na naslovnim stranama novina sutradan. Poster za odabrane!

7. Ау хајлајтеру, ал ти западаш у нека дубокоумна размишљања.

8. Ma ja to samo da se istresem, pa mi treba publika.

9. Lezi tu na kauč i ispričaj nam šta si sanjao poslednjih dana :)

10. Hajlajteru, idi u kupatilo i isprdi se. Pomaže.

11. Sanj'o sam monitor, onaj flet što je sad jedini koji ima da se kupi, ali koji nema postolje i onda moram levom rukom da ga držim jer nemam na šta da ga naslonim, i onda sam dobio grč u toj ruci i onda sam se probudio.

12. To ti je siguran znak da treba da kupiš pivo dok sediš ispred kompa. Meni jako pomaže pri opuštanju, a mislim da sam negde pročitao i da deluje na pamćenje, ali se ne sećam gde...

13. deluje na pamćenje

Da. Sutradan se ničega ne sjećaš.

14. To ti je siguran znak da treba da kupiš pivo dok sediš ispred kompa.

E upravo to sam i uradio, dok sam se vrać'o s posla uz'o vops, poč'o da pijem i naletim da kretene koji komentarišu moj "atak" na "svetinju". Eeee...

15. koliko je vremena potrebno da se pojavi reakcija tj aploduje

16. ima bar 15 minuta,,,,,nesto nije tu ok

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.