Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Колико кошта метар најјаче шипкетине која постоји и доступна је нормалном свету (и да је није тешко наћи).
zavisi za koju svrhu - ali po mom iskustvu najjača je dvoručna šipka za teretanu, nemam pojma koliko košta...
Za šta ti treba ?
Ако ти кажем, мораћу да те убијем. лололо
http://www.dezertadventures.com/img/large/gif%20imgs%20lrg/Black%20Buggy%20best%20piclrg.gif
За ово.
Ово што вели Брус, само што ће ти ово чудо имат пет тона :Д
A reko da ti treba za benč ili nešto slično, pa da se raspitam :) :D
Хаха, фак ит, мораћу на стручне форуме. ололо
Опсесија ми је да правим глупости за што мање пара, па ме само занимала цена...
Zašto si ranije sudije i advokati nosili perike?
Ењеми шо се не навучеш на доп ко сва нормална ђеца. А и јефтиније ти је него ово чудо лоло
Zato što je ćoman pa pokušava da se zanima raznim glupostima ne bi li se skinuo...
Од допа ћу думрем, а од овога ћу да погинем. Боље звучи, мораш признат?
Zapravo, ne kaže se perike nego perikle jer je sama ideja potekla još od Perikla. A nosili su ih zato što su bili ćelavi.
ђе је тема за предлагање постера, не радим то често ал имам јеедан генијалан.
Malo pre gledah neki film i videh da furaju perike i sudci koji imaju kosu. Jeste da je film, ali...
https://www.youtube.com/watch?v=nVt1EY896cY
Zato što su perike prokleto seksi.
Da ih ne prepoznaju osuđenici...
Иде ли неко вечерас на концерт БС-а у Борику? Хоће ли ће бити гостију (читај: ТХЦ ла Фамилија)?
Ja idem večeras na Oi Polloi u NS. To je odlična vest.
Ни ја не бих имао ништа против мало квалитетног панка.
БС је океј солуција за вечерас.
Играо сам неку игрицу на Фејсбуку. Како то да је најбрже време које наместим око 50 секунди, а на топ местима је око 25 секунди? У питању је онај Бекс лавиринт, и нема другог, краћег пута. Да ли је у питању брзина конекције или нека врста хаковања игрице или тако нешто?