U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Zašto se smežuramo posle čvarenja u kadi?
Не знам, али мислим да има неке везе са оним дечаком што се сваки дан 16 пута умивао и онда му се лице отромбољило или тако нешто... То су страшне ствари...
Kako da vaspitam papagaja nenasilnom metodom?
Ima neka teorija da kad koža postane suviše vlažna, sama počne da pravi one kanaliće da bi voda lakše odlazila. Sad koliko smisla ima, ne znam baš, pošto se dešava samo na prstima.
Zavisi šta želiš da ga naučiš?
Moguće Veverice, so bzirom da je koža veoma porozna i može da se hrani vodom i spolja...aj prostudiraću :)
Vučice, a koje su to nasilne metode vaspitavanja papagaja?
Pusti tu jadnu životinju na miru :)
Da ne ludi bez razloga i da ne krešti kao da nije normalan. Iz čista mira krenu oboje da krešte a imaju sve, čak im i ugađam, lete jednom dnevno. Tigrice su u pitanju.
Ja bi ga edukovao nekim nastavnim filmovima obrazovnog programa.
Kupi drugog papagaja i očerupaj ga na njegove oči.
EDIT: Tj. trećeg.
http://www.youtube.com/watch?v=vNO6acbF7n0
Купи сокола да их поједе.
Lupam po kavezu i derem se na njih. Mnogo mi je žao što to radim, više ne vredi ni da ih pokrijem. Kad im dođe, i to često kad gledamo uveče tv, krenu kao nenormalni da se deru.
Не може бре никако, то је њихова потреба, премести их у другу просторију ако ти толико сметају. Јбт, то си морала да знаш кад си их куповала.
Možda si ih samo nesvesno naučila da imitiraju.
I to spada u nasilje, psihičko.
Jesu li to mužjak i ženka? Možda se pare, moraš da sačekaš neko vreme dok se ne izlegu mali.
Ja bi im vezivao kljunove selotejpom uvek u 7 uveče, pa da im pređe u naviku da u toliko sati počnu da ćute.
Papagaji traže pažnju kad se deru. Moja drugarica ima jednog i kada nismo u sobi gde je on krešti, kao da nas doziva da mu pravimo društvo. Doduše sam je, tj. sama, nema druga u kavezu.. Kad dođemo tamo i malo se zezamo sa njom - umiri se ili počne da ćućori. Inače je divljakuša, ne jede iz ruke i mislim da bi otkinula prst kada bi ga dohvatila. :P
EDIT: Lupnjavom i dranjem samo gore činiš.
Nisam znala da umeju da budu toliko glasni. Mali a glasni k'o agregat. :)
Nato, možda. :)
Agilni, razmisliću o tom predlogu. :)
natnat, ima taj sloj kože koji je u suštini mrtva koža, koji se troši kada nešto radimo sa rukicama da ne bi povrijedili zdravu kožu ili kako već. Lada se ti banjaš više nego što treba taj sloj mrtve kože upije vodu i izgleda tako kako izgleda.
http://www.youtube.com/watch?v=npjOSLCR2hE
Jok, još su bebe. Imaju 9 meseci. Mužjak i ženka su. Paperjasta, ona neće da se mazi, jedva dođe na prst. Možda su ljubomorni što poklanjam pažnju mužu kad se vrati s posla.