Разноразно питање

1. Квалитетан торент за Фуфу 13?

2. Јел имате податак ко је највећи минусџија? :)

3. Jel samo meni neće na forumu da prikaže sliku snimka već samo link?
    EDIT: Vidim da stare snimke na forumu normalno prikazuje, a ove od pre par sati ne, samo linkove.

4. Jel postoji na sajtu autor koji uglavnom daje minuse a vrlo retko plus?nekad sticem utisak da postoje autori koji idu redom i samo dele minuse. Znam da je tinker, iluzija, most bio nesto najslicnije tome ali i pored toga bio mi je prilicno ok.

5. Jel postoji na sajtu autor koji uglavnom daje minuse a vrlo retko plus?nekad sticem utisak da postoje autori koji idu redom i samo dele minuse.

Управо. Једном сам објавио подужу дефку и само што сам кликнуо на профил већ је пао минус. Значи то је ај да кажемо 15 секунди нема теорије да прочита 3 мало дуже реченице. :)

6. Управо. Једном сам објавио подужу дефку и само што сам кликнуо на профил већ је пао минус. Значи то је ај да кажемо 15 секунди нема теорије да прочита 3 мало дуже реченице. :)

To! Kunem ti se da mi svaka defka krece sa 0:2 ili 0:3

7. kacte loši. lololo

8. eh al ste zeleni....
    pa zna se zbog čega je to tako...kad objaviš defku onda jedno tri četri defke ispod svoje, a i iznad svoje kad izađu izminusiraš bez čitanja...e sad zbog čega se to radi, neki vele da je zbog uroka, neki da bi napakostili drugima, a neki jednostavno jer su u mogućnosti.

9. Pa imaš to, idu dele minuse sa nekom čudnom logikom, niti čitaju, niti šta, sa glavnim komentarom - duga definicija - minus, ili ima "žutog" - minus. Dešavalo se, da kad objavim definiciju, prva 4 glasa budu minusi, posle navuče 50 pluseva i ostane, lupam, 50:4 rezultat. Vaistinu, ima svakojakih voćki na sajtu. ;-)

10. eh al ste zeleni....
    pa zna se zbog čega je to tako...kad objaviš defku onda jedno tri četri defke ispod svoje, a i iznad svoje kad izađu izminusiraš bez čitanja...e sad zbog čega se to radi, neki vele da je zbog uroka, neki da bi napakostili drugima, a neki jednostavno jer su u mogućnosti.

upravo tako. čisto da se prati skor definicije u odnosu na ostale.

11. kacte loši. lololo

Вечбам. Трудим се. :)

12. ja podijelim pluseve pa obrišem, super fora

13. i ja podelim pluseve, pa mi žao bude.

14. pezos je to lijepo objasnio :)

15. Jednom mi je jedna reakcija počela sa minusom i došla je do 191:1

16. Vidro, zar i ti? lolo
    Ja podelim pluseve; ko velim, dobro se dobrim vrati. Al', za malo.

17. ako valja, dam plus
    a ako su jedno tri zaredom sranje, onda se ispizdim i sve redom izminusiram :D

18. Ja ne radim ko što kaže Pezos, jer me ne zanima skor u odnosu na druge definicije, a i svejedno ću ih pročitati za par minuta.

19. Sto rece neko, krene mi sa skorom 0:3 i dodje na 25:3 ali sam primetio npr da bude na prvoj strani npr pet definicija bez minusa i to tipa 10:0 skor i onda za par min svih pet imaju po jedan minus. A desavalo se da naletim na defku bez minusa i onda je ne komentarisem da ne bi neko dao minus. Bas bila dzonijeva 52:0 skor al dali minis u medjuvrenu i jos jednog autora i ta je i dalje bez minusa 76:0 pa je necu navoditi. Ja vec krenuo da pisem komentar al reko bolje jok.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.