Разноразно питање

1. Čekaj da se javi mod koji je odabrao, meni to samo izgleda kao obrada teme pa neću da se mešam.

2. нема обраде теме кад је сленг у питању. тако да скидај с насловне БРУСЕ МАЈСТОРЕ лолол

рејално, боли ме стојко, нека га плагијат, покушо сам да вас дркам ко пре што сам радијо, мислим на вас модове, ал нема више жара :) све кул, ко да нисам питао...

мада сад би било фер да одаберу и моју лолол

3. Zaista bi bilo fer, ali možda bolje neku drugo - čini mi se da odavno nisi bio na naslovnoj.

покушо сам да вас дркам ко пре што сам радијо

hehehe

4. пише ВАС не ВАМ лололо

5. Šta se desilo s onim Kostićem, nekada aktivnim članom ovog sajta ?

6. Zaista bi bilo fer, ali možda bolje neku drugo - čini mi se da odavno nisi bio na naslovnoj.

Не треба, мада би ми добро легло још 7 комада да могу да читам гробље :)

7. Da li se iko od svestrano orjentisanih vukajlijaša razume u naočare za vid? Ima li u Srbiji da se kupe sportske naočare za vid, kao što je imao Davids Edgar DMC (Holland)?

8. da ponovimo

sad nemate ovaj izgovor!

Kako kad još nije sjutra? :)

Smare operi obraza!!

9. Одабра' сам после те једну, одабраћу ту сјутра, зајеба' сам се данас гомна

10. E da, Smarko, ako nisi još počeo da pušiš, odaberi i meni nešto. Po slobodnom izboru.

11. И теби, опклада гомна, што ћеш?

12. Da pitam još nešto pa neću više da davim dok mi ne padne još neko pitanje na pamet u međuvremenu lol

Zašto je Lula razmodovana? Meni je ona bila ok.

13. зато што има важнијих ствари од седења на неком сајту што одузима много времена а не води ничему.

14. Zašto je Lula razmodovana? Meni je ona bila ok.

Nije više mogla fizički da izdrži mentalnu torturu...

15. Jbg. Vala zaslužila je odmor od bagre. Hvala.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.