Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
ЏАГОЕВ!
Ма није проблем у томе, него што људи памте и онда се свете од рата до рата. Кад крене опет неко срање неки поремећени чедо ће да каже, чек чек, колико је оно уја одговарало за Олују и Бљесак? Нула? Океј. Па узме па коље и тако се круг те мржње наставља. А фино је могао бити прекинут.
И ми ћемо морати нешто да продамо, вероватно воду јер је имамо доста.
брате мене што се лично тиче рат је престао оног момента кад више паравојне и војне формације нису пуцале једне на друге и кад нису клали и силовали цивиле. Све после тога је чисто издркавање. Рат ко рат. Примирје означава крај рата. И ћао. Ово све после тога је циркус.
Prodaćemo sunce!
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.290.html:367595-Luksemburska-kompanija-gradi-solarni-park-u-Srbiji
Ne palite se, ovo je bilo pre izbora, a ta "kompanija" ovde uopšte ne postoji. Mislim, postoji, ali ima 3 zapošljena radnika i iznajmljuje prostor od 40mkv...:-)
За тебе јесте тада био крај рата, за многе није, е ту је проблем. А и рат носи своје последице, које не могу баш примирјем да се реше. Зато је рат срање и никад не треба да се дешава, АЛ ЈБГ!
Имају сад они ДИЈ соларни панели од конзерви!
Ја имам соларни пуњач за телефон! Само 20 сати му треба да ти напуни батерију!
Mamu im lopovsku, a zašto je onda koji kurac Gotovina bježao 5-6 godina ako ne zbog toga što zna da je kriv... a ovi ga lopovi pustiše...
Пу! Тесла усташо, што си умро тако млад? Видиш какве проблеме сада имамо...
Jel vas nerviraju ljudi koji glasno pričaju telefonom u autobusu?
Нервирају ме људи који гласно причају телефоном било где.
Ma dobro, ali bilo gde mogu i da se sklonim, ali u busu sam prisiljena da ih slušam. To je problem.
Da bre! Mnogo! Šta mene briga što ti je dečko zveknuo najbolju drugaricu... šapući dok pričaš u busu.
Moj burazer je jednom sam sebi zapušio uvo dok se drao na telefon, usr'o sam se od smeha. Nema više tu naviku, sad se dere samo ćale, al' ne nervira me to, meni smešno...
Nisam dovoljno bezobrazna da se uključim u razgovor, a tako bih volela da to jednom uradim. Ali šta ako je neka budala, pa me pljune ili tako nešto? Jer, ne može biti normalna osoba kojoj ne smeta da njen privatni razgovor sluša do tančina 40 ljudi.
Meni uopšte ne smeta kad nismo u istom autobusu...
Kurđele, što si mi zaključao temu koju sam otvorio boreći se protiv nepravde? Pa kakav si to čovek.
Smoren.
Ma i nisi toliko smoren i dosadan koliko se predstavljaš. Taman su se zalaufali, bilo je i finih fora, naravno i ljomberskih prozivki, ali nije loša tema za šizenje. Promeni naslov i pusti da se zezamo.