Разноразно питање

1. Broj pratioca mi se udvostrucio preko noci... Woot?

2. Broj pratioca mi se udvostrucio preko noci... Woot?

колико си платијо за то?

3. Neki bag, meni i dalje stoji 105 pratilaca a verovatno me dvadesetoro aktivno prati, ostali su banovani ili emigrirali sa sajta. :)

4. Sad se utrostrucio. Koji kurac?

5. "Dobar grah daleko se čuje"

6. Mr.RaleQ
    Sad se utrostrucio. Koji kurac?

Па јел реко панинаро да ће ти пребачит десетак комада. Само што ти је пребацио мало више, испоштуј га, плусирај му пар страна.

7. Прочитам код другарице на фејстјубу Проенза Сцхоулер и реко, да видим шта је то. Кад оно, нека елитна модна кућа. Уђем на сајт.
    http://www.proenzaschouler.com/
    Не, ово није пајдоман мушког пола од метар педесет који је украо крајишнику кожну јакну, ово је манекенка.

8. Не знам шта сам хтео да питам.

9. Koliko krugova smem da napravim na kružnom, dok se ne smislim gde ću?
    Ćale mi se smeje kad kažem da može kolko oće, a ni on ne zna kolko

10. Смеш колико хоћеш, све док не ометаш саобраћај, мени тако рече инструктор, јер сам се пар пута тако вртео у круг не знајући где ћу.

11. prestrojiš se u onu traku koja je bliža centru kruga i vozaš se dokle hoš.

12. Ako si u Bosni pre kružnog toka imaš znak za ograničenje broja krugova.

13. Једна жена је тако возила пола сата, није знала како да изађе из кружног на Славији.

14. električar je posebno duhovit subotom.

15. Remče, ne se ljutiš....nemamo mi kružnih tokova lolololo

16. Kod mene ima 8 ako sam dobro izbrojao, sa daljom tendencijom rasta.

17. Ma znam, zajebavam se...

18. Ремче, колко семафора имате?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.